• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Napokon gol! Stojković: Nisam imao posla...

Autor mondo.rs

Fudbaleri crno-bijelih smatraju da je njihov tim zasluženo slavio u današnjem duelu sa najvećim rivalom. Strijelac drugog gola presrećan zbog pogotka, ali i zbog predstave čitave ekipe...

Savo Milošević je danas pobijedio utakmicu dobrim izmjenama, a jedan od onih koji su mu se "isplatili" ulaskom sa klupe bio je i Zoran Tošić koji je stavio tačku na pobjedu svog tima postigavši drugi gol na meču.

On smatra da je trijumf bio izuzetno potreban crno-bijelima i da je veoma srećan jer je upravo on bio taj koji je dao odlučujući gol.

"Pitali su me kad će gol u derbiju, i evo - došao je. Odlično mi je asistirao Rajko, hvala mu na tome. Poslije Suminog gola ostalo je nekoliko minuta do kraja i svi smo gledali kako da izguramo i sačuvamo pobjedu. Znali smo da Zvezda igra dobro defanzivno, gledamo ih i bili smo svjesni da će tako probati da nas savladaju. Bili smo bolji, željeli smo da pobijedimo i trijumf je bio imperativ s obzirom da smo bili u bodovnom zaostatku", kazao je popularni "Bambi".

Krilni napadač je zadovoljan načinom na koji se ekipa razvija i ističe da im ovaj trijumf znači i na psihološkom planu.

"Pobjeda nam daje mnogo na samopouzdanju. Rastemo iz meča u meč, konačno smo efikasni, igramo na gol više i očito se vidi naporan rad", zaključio je Tošić.

Golman Vladimir Stojković danas nije imao mnogo posla zbog dobre igre svojih saigrača, te ih je stoga pohvalio za obavljen posao, i poručio da pobjedu slavi sa najmilijima. 

"Pobjedu prvo slavim sa sinom, tako je najljepše. Nisam imao posla, bilo je teško zadržati koncentraciju jer uvijek može da se desi neka kontra, ali na sreću sve je dobro prošlo. Poslije teških utakmica u Evropi, očekivali smo da Zvezda neće rizikovati i tu smo vidjeli našu šansu. Saigraci su bili perfektni, znali smo da ćemo igrati napadački, na pobjedu i to se na kraju desilo", prokomentarisao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Partizan je ovom pobjedom prišao na samo bod zaostatka za Crvenom zvezdom, sada imaju 17 dok crveno-bijeli imaju 18, a nalaze se na četvrtoj i petoj poziciji na tabeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC