• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novčana kazna igračima Zvezde zbog derbija!

Autor mondo.rs

Uprava Crvene zvezde u ponedjeljak će razmotriti visinu novčanih kazni za prvotimce zbog loše partije i poraza u 161. "vječitom derbiju", piše "Kurir". Pročitajte kako su se nekada određivale premije u Zvezdi i Partizanu.

 Novcane-kazne-za-igrace-Zvezde-zbog-poraza-u-vecitom-derbiju-od-Partizana Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

"Kad se premije dijele za svaku sitnicu, udarite ih sad po džepu za ovu sramnu utakmicu!". Ovo je bio grafit navijača Crvene zvezde na zidu kod stadiona "Rajko Mitić", ispisan dan poslije poraza od Partizana (0:2), ali je taj grafit brzo prekrečen.

Nesumnjivo je da je većina navijača Zvezde razočarana igrom protiv Partizana, mada su utisak popravili u srijedu uveče na "Krovu", odnosno stadiona Voždovca, gdje su lagano, na krilima Bena, savladali "zmajeve" u odloženoj utakmici 3. kola Superlige Srbije.

Ovaj grafit navijača i nezadovoljstvo defanzivnom igrom protiv Partizana, bez udarca na gol vječitog rivala, ipak, neće ostati samo na papiru (čitaj: na zidu ili na društvenim mrežama). Prema saznanjima "Kurira", uprava Zvezde bi u ponedjeljak, na posebnoj sjednici, trebalo da donese odluku o novčanim kaznama za igrače, ali i za stručni štab.

Trener Vladan Milojević se odmah poslije derbija "posuo pepelom", rekavši da je jedini krivac i da ako ne valja, treba ga mijenjati. Isto tako, naglasio je da su igrači svjesni loše igre, kao i da znaju šta piše u Pravilniku kluba, čime je nagovijestio moguće novčane kazne.

Kakve su bile plate fudbalera Partizana i Zvezde i šta su vozili 80-ih?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC