• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sasuolo razmišlja o promjeni trenera?

Autor mondo.rs

Presudan će, kako navode italijanski mediji, biti predstojeći okršaj sa Brešom...

Ekipa Sasuola "neokrznuta" je uspješno apsolvirala prva dva ligaška na stadionu ''Mapei'', kao i jednu u Kupu Italije, ali se kao nepremostiva prepreka pokazala Atalanta, koja je deklasirala domaćina rezultatom 1:4, postigavši sva četiri gola u prvom poluvremenu, što je ovom timu posljednji put za rukom pošlo 2001. godine.

Dan nakon ovog poraza, italijanski mediji navode da je rukovodstvo Sasuola počelo da razmišlja o otkazu treneruz Robertu de Zerbiju, koji, dodajmo, nakon meča nije dao uobičajenu TV izjavu, već ostao na dužem sastanku u svlačionici tzajedno sa igračima i ostatkom stručnog štaba.

Novinari na Apeninima tvrde da je rastanak sa De Zerbijem izgledan u slučaju negativnog rezultata u duelu sa Brešom u okviru sedmog kola.

''Kad izgubite utakmicu na ovakav način, o mnogo stvari treba da razmišljate. Razvoj situacije nalaže nam da razmislimo o našoj mentalnoj, tehničkoj i taktičkoj pripremi. Lako smo pali, bili smo 'krhki' i to mora da bude moja odgovornost. Kad stvari krenu naopako, izgubimo fokus'', rekao je, između ostalog, De Zerbi, čiji puleni su i u prošlom kolu, na gostovanju Romi, primili četiri pogotka za poluvrijeme.

''Ako pogledamo na dosadašnjih šest utakmica, postavlja se pitanje – koje je pravo lice Sasuola? Ono kad smo uspjeli da savladamo SPAL i Sampdoriju, ili ovo kad smo poraženi od Rome i Atalante'', istakao je strateg Sasuola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC