• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Kažu da se raspadamo, a mi prvi ili drugi

Autori mondo.ba Autori Fena

Sarajevo je u Doboju kod Kaknja savladalo Mladost rezultatom 3:0 (2:0) te upisalo sedmu ovosezonsku pobjedu, dok je domaćin uknjižio sedmi poraz i sa osam je bodova ostao na predzadnjem mjestu.

  "Najbitnije je da smo pobijedili. Prvo poluvrijeme je pokazalo da idemo nešto malo bolje, nego je to bilo u zadnje vrijeme. Evo, završio se prvi ciklus - mi smo prvi ili drugi, kako hoćete", rekao je Musemić i dodao da su mnogi govorili da se raspadaju.

POVEZANE VIJESTI

Fudbal je, kazao je Musemić, čudna igra, a svaki sport traži vremena i strpljenja da se svodi generalna ocjena. Sarajevo nakon prvog dijela ima najviše pobjeda.

"Ni danas nisam zadovoljan kako je Sarajevo igralo, ali ja i moji ćemo se igrači potruditi da u narednom periodu igramo bolje. Zadovoljan sam učinkom, kako smo igrali, ali trudićemo se da se vratimo na raniji nivo", najavio je Musemić, napomenuvši kako se neki igrači, koji su bili povrijeđeni, polako vraćaju i daju doprinos.

Trener domaćina Ibro Rahimić rekao je da njegov tim, za razliku od prethodnih utakmica, danas nije imao puno izgleda protiv prvaka Sarajeva.

"Drugo poluvrijeme je bilo dobro i moram biti zadovoljan. Igrali su malo čvršće, stvorili smo nekoliko prilika, ali nismo postigli gol", kazao je Rahimić, koji je dodao kako su u prvom poluvremenu platili danak neiskustvu i respektu prema kvalitetnijim gostima.

Najavio je kako njih, u narednom kolu, u subotu na svom terenu, očekuje i najvažnija utakmica, kada im u goste dolazi Velež, na čijoj je klupi on i počeo ovu sezonu.

Rahimić zbog toga najavljuje da će u srijedu, u Kupu BiH protiv Željezničara, odmoriti neke igrače.

"Mlada je ekipa, ali meni se boriti s njima i nadam se da ćemo se izboriti...Ne može niko reći da Mladost nema potencijal, ali to je nedovoljno za bolje rezultate", izjavio je Rahimić, koji ipak smatra kako se vidi napredak u igri njegovog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC