• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Sve znamo, ali na terenu SVAKO ZA SEBE!

Autor mondo.rs

"Svako gubljenje koncentracije, svaka sitnica, može mnogo skupo da nas košta", rekao je trener Crvene zvezde pred meč sa Olimpijakosom.

 Vladan Milojević pred Zvezda - Olimpijakos Izvor: MN PRESS

Mnogo su teških prepreka u ove tri zajedničke sezone preskočili Crvena zvezda i Vladan Milojević, a na redu je nova - Olimpijakos.

Duel 2. kola Lige šampiona od ogromnog je značaja za oba tima oko konačnog plasmana u grupi u kojoj su favoriti za šesnaestinu finala Bajern Minhen i Totenhem.

Atinjani su već upisali važan bod remijem sa Totenhemom (2:2), dok je srpski šampion poražen u Minhenu 3:0, pa će u utorak morati da zaigra na "sve ili ništa".

Jer, bolje prilike za tri boda od ove neće biti...

"Ovo nam je prva utakmica pred našom publikom, protiv renomiranog protivnika. Spremićemo se na najbolji način i siguran sam da nas čeka spektakl. Kao i prošle godine trudićemo se da damo sve od sebe. Imamo iskustvo iz prošle sezone i probaćemo da budemo koncentrisani svih 90 minuta jer se na ovom nivou svaki trenutak nepažnje kažnjava. To sam i rekao svojim igračima, ne bi smele da nam se ponavljaju greške iz Minhena. Imam jako veliko povjerenje u svoje igrače, oni su vrijedni i dobri i samo tako treba da nastave", istakao je Milojević u uvodu svog izlaganjima pred novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Duel sa Olimpijakosom je specifičan zbog bratskog odnosa navijača dva kluba, ali Milojević ne dozvoljava da to utiče na njegov tim.

"Svi znamo koliko je veliko prijateljstvo između naših navijača i koliko je veliko prijateljstvo srpskog i grčkog naroda, ali kada počne utakmica svako će se boriti za sebe", jasan je Zvezdin trener.

"Ja sam kao trener koncentrisan na igru. Svi znamo za ovo što se događa okolo, ali i od svojih igrača ću tražiti da misli usmjere samo na teren jer svako gubljenje koncentracije, svaka sitnica, može mnogo skupo da nas košta", naglasio je Milojević.

Kao neko ko je igrao i radio u Grčkoj, dobro je upoznat sa kvalitetom predstojećeg rivala.

"Olimpijakos je veliki klub, imaju odličan tim, a ozbiljnost su pokazali zadržavši trenera od prošle sezone. Sigurno da i oni mnogo žele ovu pobjedu. To je klub bogate istorije i sa velikim brojem navijača koji uvijek očekuju da je Olimpijakos na vrhu".

Na klupi Atinjana sjedi Portugalac Pedro Martins.

"Imaju određeni stil igre koji forsira gospodin Martins, igraju agresivno na svakom dijelu terena i jako dobro se brane, ali i napadaju. Vidjećemo da li će nešto mijenjati".

Jedan od glavnih igrača Olimpijakosa je krilo Jorgos Masuras, kog je Milojević svojevremeno "bacio u vatru" u Panioniosu.

"On je došao iz jednog trećeligaškog kluba u Atini i sve što je uradio, uradio je svojim trudom. Mnogo mi je drago zbog njega. On je primjer šta znači želeti nešto i raditi na tome. Postao je i reprezentativac, zbog čega mi je takođe mnogo drago".

Što se tiče Zvezde, očekuje se da Milojević na raspolaganju ima sve igrače.

"Znaću poslije večerašnjeg treninga, ali blizu smo da imam sve igrače na raspolaganju", najavio je trener crveno-bijelih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC