• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos u Beogradu: Došli smo da pobedimo!

Autor mondo.rs

Pedro Martins, trener Atinjana, kao i napadač Migel Gerero, ne razmišljaju o remiju u duelu sa Zvezdom.

 Olimpijakos u Beogradu: Došli smo da pobedimo! Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Crvena zvezda želi prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona, ali želi ih i Olimpijakos, kao sjajnu dopunu na remi sa Totenhemom u prvom kolu (2:2).

Da Grci imaju velika očekivanja od ove utakmice potvrđuje i dolazak više od 20 novinara iz Atine, koji su bili u većini u odnosu na domaće kolege tokom konferencije Pedra Martinsa na stadionu "Rajko Mitić".

Upravo je to i bilo prvo pitanje upućeno portugalskom treneru: "Da li je ova utakmica presudna za konačan plasman na tabeli, odnosno borbu za treće mesto, pošto su favoriti za prva dva Bajern i Totenhem?".

"Ne mislim da je ovo odlučujuća utakmica za konačan plasman na tabeli, ali sigurno jeste bitna", odgovorio je Martins, a nešto kasnije i jasno istakao šta očekuje od predstojeće utakmice.

"Ne razmišljamo o negativnom rezultatu jer ne možete tako pristupati utakmici. Želimo da odigramo dobro i kvalitetno, nadam se da će tako i biti".

Ne dotiču ga dobri odnosi navijači dva kluba.

"Poznati su nam dobri odnosi navijača, ali i za mog kolegu Milojevića i za mene je najbitnije da naše ekipe ostave dobar utisak. Prijateljstvo je prijateljstvo, ali došli smo ovde da pobedimo", jasan je Portugalac.

Identično razmišlja i napadač Migel Gerero.

"Svi dobro znamu istoriju i kvalitet Zvezde, ali mi smo Olimpijakos i takođe smo imali mnoge sjajne evropske noći, a ovde smo došli da pobedimo. To je naš sutrašnji cilj".

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Trener Atinjana je dodao da ova utakmica ne nosi drugačiji pritisak nego neke druge.

"Nemamo veliki pritisak, a igrači koji nastupaju za Olimpijakos ili Zvezdu uvek su pod pritiskom jer moraju da idu na pobedu. Sutrašnja utakmica to neće promeniti", rekao je i osvrnuo se na kvalifikacije.

"Ovo je potpuno drugačija situacija nego protiv Bašakšehira i Krasnodara. Ovo nisu kvalifikacije, već igramo za bodove i sigurno se ni oni ni mi nećemo zatvoriti".

Pričao je Martins i koliko poznaje Zvezdin tim.

"Verujemo da je to jedinstvena i kvalitetna ekipa. Igraju smireno i strpljivo, koriste svoje vreme pametno, što se moglo videti protiv Bajerna. Gledali smo ih i protiv Partizana, ali to je bilo nešto potpuno drugačije nego što će biti protiv nas sutra".

Duel beogradskih i atinskih crveno-belih igra se u utorak od 21.00, uz prenos na TV Arena Sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC