• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Zvezdi bodovi, a braći Grcima titula

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde poručio da klubovi iz Srbije i Grčke zaista imaju odličan odnos, kao i njihovo rukovodstvo, ali da će to ipak biti u drugom planu u večerašnjem duelu Lige šampiona

 Zvezdan-Terzic-o-mecu-Zvezda-Olimpijakos-u-Liga-sampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda večeras će na svom stadionu dočekati Olimpijakos u drugoj rundi grupe B Lige šampiona. 

Meč protiv grčkog kluba specifičan je u odnosu na ostale, iz razloga što Zvezda sa Olimpijakosom već godinama ima "bratski" odnos.

Ipak, ovoga puta taj odnos neće igrati nikakvu ulogu.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za grčki portal sport24.gr napomenuo je da večerašnji duel u Beogradu takmičarski nimalo neće biti bratski, ali će sigurno doprinijeti da se odnosi dva kluba poboljšaju.

"Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba. To će biti šansa da naše bratske odnose podignemo na još viši nivo", naveo je Terzić.

"Odnosi dva kluba su duboki i značajni, oni su počeli prije više od tri decenije. Prijateljstvo je utemeljeno na povezanosti između naša dva naroda i dva najveća kluba iz obje zemlje koji nose iste boje i imaju slična razmišljanja i logično je da se povežu. Odnosi rukovodstva naša dva kluba su takođe prijateljski, a moji lični odnosi sa predsjednikom Marinakisom i više od toga", istakao je čelnik Zvezde.


On je potom dodao da je duel u Beogradu izuzetno važan za oba tima i da će shodno tome igrači pružiti maksimum na "Rajku Mitiću".

"Kada je riječ o samom meču obje ekipe igraju za bodove, značajna finansijska sredstva i slavu u Ligi šampiona. Treba očekivati da će igrači oba tima dati maksimum da bi izborili najbolji rezultat za svoj tim i da odnos između klubova neće spriječiti fudbalere da igraju što bolje, da bi izašli kao pobjednici".

Terzić izuzetno respektuje rivala, ali napominje da je cilj domaćina osvajanje sva tri boda.

"Olimpijakos je formirao dobar tim, možda najbolji u posljednjih 10 godina. Crvena zvezda isto tako ima odličnu ekipu. Mi želimo da pobijedimo na terenu, a Olimpijakosu želimo da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno jedan veliki spektakl", naveo je Terzić uz napomenu da "bez obzira na krajnji rezultat bratstvo između dva kluba će nastaviti da živi i biće još snažnije".

Meč Crvena zvezda - Olimpijakos igra se večeras od 21 čas na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arenasport.

Anketa

Ko pobjeđuje u crveno-bijelom derbiju Balkana?

  • Crvena zvezda

    50.65% (39)

  • Olimpijakos

    20.78% (16)

  • Niko

    28.57% (22)

Ko pobjeđuje u crveno-bijelom derbiju Balkana?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC