• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilija Stolica zvanično selektor "orlića"

Autor mondo.rs

"Orlići" su danas dobili novog selektora umjesto Nenada Milovanovića

 Ilija-Stolica-selektor-mlade-reprezentacije-Srbije Izvor: MN PRESS

Ilija Stolica i zvanično je imenovan za novog selektora mlade reprezentacije Srbije. On od danas predvodi tim igrača do 21 godine, umjesto Nenada Milovanovića, koji je nedavno smijenjen.

"SVE U 16" SA MATIJAŠEVIĆEM

Druga sezona MONDO podkasta "Sve u 16" počinje večeras u 20 časova, gostovanjem upravo sportskog direktora FS Srbije, Vladimira Matijaševića.

Vladimir Matijašević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije objasnio je na promociji da je Stolica izabran jer poznaje većinu igrača koji nastupaju za mladu selekciju.

"Najvažniji su rezultati u mladoj reprezentaciji i da igrači izađu u prvi plan i u A selekciju. Stolica poznaje te igrače i zato je pala odluka da ih predvodi on poslije Nenada Milovanovića", naveo je Matijašević.

Bivši trener Voždovca, Vojvodine i Olimpije već ima iskustvo rada u FS Srbije, pošto je vodio selekcije igrača do 16 i 17 godina.


Stolicu vrlo brzo očekuje debi na klupi "orlića". On će u petak voditi tim Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na gostovanju Bugarskoj, a četiri dana kasnije slijedi i meč sa Poljskom.

Srbija je u prve dvije utakmica kvalifikacija sa Milovanovićem na klupi pretrpjela poraz od Rusije (0:1) i igrala neriješeno sa Letonijom (1:1), pa ima jedan bod.

Na čelu tabele je Poljska sa šest, Bugarska i Rusija imaju po četiri, Letonija jedan, a na začelju je Estonija sa dva poraza.

Na spisku novog selektora nalaze se 24 igrača:

golmani: Marko Ilić (Voždovac), Dušan Marković (Rad) i Đorđe Petrović (Čukarički).

odbrana: Svetozar Marković (Olimpijakos), Ranko Veselinović (Vojvodina), Strahinja Pavlović (Partizan), Strahinja Bošnjak (Voždovac), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Mladen Devetak (Vojvodina), Jovan Nišić (Voždovac), Zlatan Šehović (Partizan) i Erhan Mašović (Horsens).

vezni red: Veljko Birmančević (Čukarički), Njegoš Petrović (Crvena zvezda), Ivan Ilić i Luka Ilić (Breda), Željko Gavrić (Grafičar) i Veljko Nikolić (Crvena zvezda).

napad: Luka Adžić (Anderleht), Filip Stuparević (Pribram), Nikola Čumić (Radnički), Dušan Vlahović (Fiorentina), Dejan Joveljić (Ajntraht) i Slobodan Tedić (Čukarički).


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC