• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frakcija Grobara pred FSS: Ovdje je neprijatelj!

Autor mondo.rs

Navijači Partizana okupljeni u frakciju "Partizanovci" odlučila da ne ide na Kup utakmicu protiv Vodojaže u mjestu Grošnica kraj Kragujevca, već ispred Fudbalskog saveza Srbije da iskaže protest.

Dio organizovanih navijača Partizana, koji sebe nazivaju "Partizanovci", otišao je danas pred Kuću fudbala u Staru Pazovu kako bi iskazali protest zbog dešavanja u srpskom fudbalu.

Oni smatraju da je Partizan proteklog vikenda "pokraden" u prvenstvenoj utakmici protiv Voždovca, a da je sa druge strane, Crvena zvezda "pogurana ka pobjedi".

Zato su danas, umjesto da bodre Partizan u kup meču protiv nižerazrednog kluba Vodojaža iz mjesta Grošnica, otišli ispred prostorija Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, i iskazali bunt protiv vrha nacionalnog saveza.

"Smatramo da Partizan svoje utakmice ne igra protiv rivala na stadionima širom Srbije, već protiv fudbalskog saveza i sudijske organizacije koji se ponašaju kao istureno odjeljenje kluba koji u 'vječitom derbiju' nije uputio udarac na gol Partizana", piše u proglasu navijačke grupe "Patizanovci".

Ujedno, pozvali su i legende Partizana, koji su zaposleni u FSS, a reč je o Nenadu Bjekoviću, Momčilu Vukotiću i Saši Iliću, da "dignu glas, oglase se protiv nepravdi i pokušaju da svom Partizanu obezbijede pošten tretman i suđenje".

"Ne oglašavamo se zato što je klub za koji navijamo izgubio. Poraz je sastavni dio sporta. Oglašavamo se zbog načina na koji je naš klub izgubio. Ne želimo da vikende provodimo kao statisti u nekakvoj predstavi, već kao iskreni navijači i ljubitelji sporta koji vjeruju da će isključivo teren odlučivati ko je zaista bolji", dodaje se u proglasu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC