• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdanu Terziću zabranjen ulaz u Crnu Goru!

Autor mondo.rs

Generalnom direktoru Crvene zvezde nije dozvoljen ulaz u domovinu, navodno zbog podstrekivanja Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv takozvanog Kosova.

 Zvezdan-Terzic-zabranjen-ulaz-u-Crnu-Goru Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Zvezdanu Terziću je ovog petka zabranjen ulaz u Crnu Goru!

Generalni direktor Crvene zvezde je zaustavljen po slijetanju na aerodrom u Tivtu, a razlog ovakve odluke crnogorskih vlasti navodno je sumnja da je Terzić podstrekivao dvojicu fudbalera Crvene zvezde, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića (sada igrača Rapid Beča) da ne igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv takozvanog Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Terzić se vratio u Beograd i oglasio izjavom dostavljenom medijima:

"Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uvjerio da je istina", istakao je Terzić i dodao:

"Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sljedećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Albanaca je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Napred Terza !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC