• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" glupostima IZNERVIRALI Tumbakovića: Neću više da tolerišem!

Autori mondo.rs Autori Beta

Dekoncentracija u finišu meča potpuno je promenila utisak svih nas o nastupu "orlova" u Vilnjusu, čak iako je Srbija pobedila i ostala u trci za plasman na EURO2020.

 Ljubisa-Tumbakovic-ljut-posle-Litvanija-Srbija-1-2-izjava Izvor: MN PRESS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da je zbog mnogo toga nezadovoljan, uprkos tome što je večeras pobeđena Litvanija.

"Ima mnogo negativnih stvari o kojima ćemo morati veoma ozbiljno da razmislimo. Kako smo sve više zajedno, ne postoje neke stvari koje mogu da tolerišem. Bez obzira na rezultat. Ima propusta koje ekipa sa ozbiljnim ciljevima ne sme sebi da dozvoli", rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice u Vilnjusu.

Možda će vas zanimati

Srbija je pobedila Litvaniju golovima Aleksandra Mitrovića (2:1) i dva kola pre kraja kvalifikacija ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Sada ima bod manje od drugoplasiranog Portugala, koji je poražen sa 2:1 od Ukrajine.

"Još smo daleko. Taj bod je jako daleko. Čudo od nas zavisi. Moramo da pobeđujemo. Pobeda Ukrajine je bila za očekivati, baš je ozbiljna ekipa. Portugal je takmičarska ekipa, ali kada naiđe na nekog ravnog... Bilo je za očekivati da bude tesan rezultat, znajući Ukrajinu", kazao je Tumbaković.

Selektor srpskog tima je naveo da je bilo nervoze kada je primljen gol od Litvanije.

POVREDE

"Pokušaćemo u novembarskom okupljanju da sastavimo grupu igrača koja će igrati baraž. Ali, to ne zavisi samo od moje želje, već ima i spoljnih faktora, tipa povreda", rekao je selektor.

"Naravno da je bilo. Kod 2:0 je trebalo da privedemo kraju utakmicu. Pala je koncentracija, primili smo gol i celu utakmicu doveli u pitanje. Nije dobro da primamo golove, posebno od slabijih ekipa, da budemo objektivni", rekao je Tumbaković.

On je kazao da u odbrani nedostaje nekoliko igrača poput povređenih Nikole Maksimovića i Matije Nastasića, i da ekipa sa njima može da bude snažnija.

Reprezentacija Srbije će preostale dve kvalifikacione utakmice igrati u novembru u Beogradu protiv Luksemburga i Ukrajine.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC