• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Blickrig" Ajntrahta za glavobolju "aspirindžija"

Autor mondo.ba

Lukaš Hradecki kandidovao se za odbranu kola, ali je tri puta vadio loptu iz mreže u porazu Bajera na gostovanju Ajntrahtu. Prvi put već u četvrtom, a posljednji put u 80. minutu, poslije asistencije Kostića za Dosta.

Ajntraht  i Bajer Leverkuzen otvorili su osmo kolo Bundeslige uzbudljivim duelom u Frankfurtu u kojem su golmani Frederik Renev i Lukaš Hradecki imali pune ruke posla.

Prvi je sačuvao svoju mrežu, a drugi je uprkos intervenciji kojom se kandidovao za odbranu kola kada je odbranio čak tri puta vadio loptu iz gola.

Možda će vas zanimati

 Bajer je sa ubjedljivih 3:0 savladao „aspirindžije“, a sva je riješeno u prvih 16. minuta golovima dvostrukog strijelca Gonzala Pasijensije.

Portugalac se već u četvrtom minutu upisao u strijelce nakon što je iskoristio dodavanje Da Koste i othrvao se naletu Aleksandra Dragovića, a u 16. minutu iskoristio je jedanaesterac koji je skrivio večerašnji tragičar Bajera.

Sve je počelo dobrim prodorom srpskog reprezentativca Filipa Kostića u šesnaestercu, a potom je Dragović rukom zaustavio šut Pasijensije, koji je nešto kasnije bio neumoljiv sa bijele tačke.

Hradecki je, kao i Renev, odlično branio na ovom meču , a istakao se i odbranivši glavom jedan pokušaj domaćih, međutim, deset minuta prije kraja i treći put je kapitulirao.

Filip Kostić odlično je proigrao Dosta, koji u padu šalje loptu u mrežu za konačnih 3:0. I ovaj put Dragović je bio preslab u duelu.

Do kraja meča priliku je dobio i Mijat Gaćinović, dok Dejan Joveljić nije ulazio u igru. 

Bundesliga, 8. kolo

Ajntraht – Bajer L. 3:0 (2:0)
/Pasijensija 4, 16 penal, Dost 80/

Subota

Augzburg – Bajern 15.30
Fortuna – Majnc
Lajpcig – Volfsburg
Union Berlin – Frajburg
Verder – Herta
Borusija Dortmund – Borusija Menhengadbah

Nedjelja
Keln – Paderborn
Hofenhajm – Šalke

TABELA: Borusija Menhengladbah 16, Vofsburg 15, Bajern 14, Frajburg 14, Lajpcig 14, Šalke 14, Ajntraht 14, Bajer L. 14, Borusija 12, Herta 10, Verder 8, Hofenhajm 8, Majnc 6, Augzburg 5, Fortuna 4, Union Berlin 4, Keln 4, Paderborn 1

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC