• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Desant“ na Sasuolo – Lautaro i Lukaku pogađali uz podršku iz vazduha

Autor mondo.ba

Navijač Intera padobranom upao na teren i na kratko prekinuo "žurku“ Lautara Martineza i Romelua Lukakua na stadionu Mapei. Đuričić vratio neizvjesnost, ali bilo je kasno...

Poslije dva neuspješna pokušaja prošle i pretprošle sezone Inter je konačno osvojio Mapei.

"Neroazuri“ su u na trenutke rutinskom,a  na trenutke dramatičnom meču slavio 4:3 i dobio„rat“ protiv ekipe Sasuola koju su pobijedili samo jednom u posljednjih devet mečeva, uz upisanih sedam poraza.

Fudbaleri Intera rešetali su mrežu Andree Konsiljija dok im je stizala podrška iz vazduha, ali su ipak strepili do samog kraja, nakon golova Filipa Đuričića i Žeremija Boge.

Navijač Intera padobranom je upao na teren i na kratko prekinuo „žurku“  dvostrukih strijelaca, Lautara Martineza i Romelua Lukakua na stadionu Mapei.

Veliki broj pristalica Intera koji je stigao u Sasuolo ovacijama je pozdravio nezvanog gosta, koji je stigao kada je bilo najbolje – između drugog i trećeg pogotka Intera.

"Parti“ na njihovoj tribini je, međutim, počeo već u drugom minutu utakmice, kada je Lautaro Martinez zatresao mrežu domaćih.

Talentovanom Argentincu trebalo je neko vrijeme da se uklopi, ali je u posljednje vrijeme u dobroj formi, o čemu govore i tri gola na posljednje tri utakmice u dresu Intera.

Domeniko Berardi izjednačio je u 16. minutu svojim šestim pogotkom u sezoni i još jednom se preporučio klubu za kojeg navija, ali i kojem redovno zabija golove.

"Potrebno je da radim više“, izjavio je jednom prilikom Berardi poslije glasina da bi mogao da pređe u Inter i radio sve što je potrebno da se to desi.

Pet golova zabio je Interu do sada nadajući se da će obući dres koji su nosili njegovi idoli, Ronaldo i Milito, ali moraće još da sačeka, jer su prve zvijezde Intera sada Lautaro i Lukaku!

Prvi je načeo mrežu Sasuola, a drugi vratio vođstvo Interu poslije izjednačenja Berardija.

Lukaku se u 35. minutu odlično zagradio u šesnaestercu i okrenuo pored fizički mnogo slabijeg Peluza, a potom poslao loptu u mrežu za 2:1.

Uslijedio je kratak prekid utakmice, ali „neroazuri“ nisu čekali drugo poluvrijeme da riješe pitanje pobjednika.

Lautaro Martinez u 45. minutu izborio je jedanaesterac koji je u pogodak pretvorio Lukaku.

Nakon što je u drugom poluvremenu sasvim opravdano dosuđen još jedan jedanaesterac za Inter, vidjelo se da u ekipi Antonija Kontea, a posebno tandemu Lautaro – Lukaku vladao dobra atmosfera.

Očekivalo se da ga izvede Lukaku i tako upiše het-trik, ali je to učinio Argentinac i prevario Konsiljija za velikih 4:1.

Roberto De Cerbi u međuvremenu je u igru poslao Filipa Đuričića i Žeremija Bogu, a ispostavilo seda je to bio odličan potez.

Srpski internacionalac u 71. minutu smanjio je na 4:2, da bi Boga golom u 82. minutu unio potpunu paniku u ekipu Intera, kojem nije preostalo ništa drugo osim da se brani.

Konte je u finišu bacio sve na odbranu, možda malo i pretjerao, jer je osim Martineza izveo  i Lukakua koji je mogao da sačuva loptu.

Kockanje mu se isplatilo i Inter je ipak stigao do sedme pobjede u sezoni.

SERIJA A - 8. KOLO:

Sasuolo - Inter 3:4 (1:3)
/Berardi 16, Đuričić 74, Boga 82 – Martinez 2, 71 penal, Lukaku 38, 45 penal/

Kaljari - SPAL 15.00
Sampdorija - Roma
Udineze - Torino
Parma - Đenova (18.00)
Milan - Leće (20.45)

Odigrano u subotu:

Lacio - Atalanta 3:3 (0:3)
/Imobile 69, 90+3 Korea 70 - Muriel 23, 28, Gomez 37/

Napoli - Helas Verona 2:0 (1:0)
/Milik 37, 67/

Juventus - Bolonja 2:1 (1:1)
/Ronaldo 19, Pjanić 54 - Danilo 26/

U ponedjeljak:

Breša - Fiorentina (20.45)

TABELA: Juventus (+1) 22, Inter (+1) 21, Atalanta (+1)17, Napoli (+1) 16, Roma 12, Lacio (+1) 12, Kaljari 11, Fiorentina 11, Torino 10, Parma 9, Milan 9, Bolonja (+1) 9, Verona 9, Udineze 7, Sasuolo 6, Breša (-1) 6, SPAL 6, Leće 6, Đenova 5, Sampdorija 3

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC