• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Bomba Lazovića”, Verona poslije 18 godina nosi bodove iz Parme!

Autor mondo.ba

Srpski fudbaler Darko Lazović sjajnim pogotkom obezbijedio Veroni prvu prvenstvenu pobjedu u Parmi poslije gotovo dve decenije.

Publika u Parmi čekala je Jana Karamoa, a dočekala Darka Lazovića!

Možda će vas zanimati

 Navijači Parme nadali su se još jednoj dobroj partiji mladog francuskog napadača koji je prije tri dana golom i asistencijom obezbijedio svom timu remi na gostovanju Interu, ali su gledali kako srpski fudbaler prekida njihovu seriju od dva uzastopna poraza.

 Lazović je u desetom minutu povukao loptu na lijevoj strani, zalomio u sredinu, a onda sjajnim udarcem “pokupio paučinu” gola Luiđija Sepea za pobjedu Verone u Parmi 1:0.

Verona je znala da joj neće biti lako na gostovanju odakle je posljednji put odnijela sav plijen prije 18 godina , ne računajući pobjedu u Kupu 2011. godine, pa je ekipa Ivana Jurića odigrala vrlo disciplinovano, bez mnogo bespotrebnih izleta naprijed.

U takvom odnosu snaga najviše posla je imao Silvestri koji je u nekoliko navrata branio pokušaje Žervinja i Karamoa, a ovaj drugi je u 49. minutu pogodio i prečku.

Svoj doprinos pobjedi Verone dao je i Jurićev "čovjek od povjerenja", Marokanac Sofjan Amrabat koji je odigrao sve mečeve ove sezone, a samo prvi počeo s klupe. Prije ovog meča italijanski novinari pitali su Jurića da li planira da ga odmori, na šta im je hrvatski stručnjak odgovorio: "Igraće u prvoj postavi dok ne umre"!

 Atmosfera na stadionu Enio Tardini usijala se u samom finišu, kada očajne domaćine više nije interesovao ni fer-plej pa nisu ni željeli da izbace loptu uprkos povredi igrača Verone, a nekoliko sekundi kasnije ni da ju vrate protivniku.

Došlo je i do malog koškanja između Karamoa i nekolicine fudbalera gostiju, ali sve se srećom brzo smirilo, a fudbaleri Verone su u posljednjim trenucima meča uspjeli da izblokiraju jedan pokušaj Parme i tako sačuvaju sva tri boda.

Serija A, 10. kolo

Parma – Verona 0:1 (0:1)
/Lazović 10/

Breša – Inter 21.00

Srijeda

Napoli – Atalanta 19.00
Kaljari – Bolonja 21.00
Juventus - Đenova
Lacio – Torino
Sampdorija – Leće
Sasuolo – Fiorentina
Udineze – Roma

Četvrtak

Milan – SPAL 21.00

TABELA: Juventus 23, Inter 22, Atalanta 20, Napoli 17, Roma 16, Lacio 15, Kaljari 15, Parma ( +) 13, Fiorentina 12, Bolonja 12, Verona (+1) 12 , Torino 11, Milan 10, Udineze 10, Sasuolo (-1) 9, Leće 8, Đenova 8, Breša (-1) 7, SPAL 7, Sampdorija 4

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC