• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: "Otrježnjenje" u Prijedoru, Rudar zasluženo pobijedio Borac

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

"Kup takmičenje je uvijek nezgodno, ali nama je pokazao na koga možemo da računamo. Vladimir Volkov je opravdao očekivanja, za ostale ćemo vidjeti", rekao je za MONDO trener banjalučkog Borca poslije poraza od Rudara u Prijedoru.

 Branislav Krunić izjava nakon Rudar - Borac 3:1, Kup RS Izvor: MONDO-FK Borac

Trener Borca Branislav Krunić bio je razumljivo razočaran nakon poraza u Kupu Republike Srpske od Rudara u Prijedoru (3:1), ali je dodao i da je neuspjeh došao u možda najboljem trenutku da se spusti "lopta" i ne padne u euforiju poslije četiri vezane pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su u eliminsani u Kupu RS od "rudara" iako su poveli golom Vladimira Volkova iz penala, ali je domaćin do poluvremena uspio da preokrene, da bi u nastavku i potvrdio pobjedu i plasman u četvrtfinale.

Možda će vas zanimati

Šef struke crveno-plavih Branislav Krunić pružio je danas priliku fudbalerima sa manjom minutažom u Premijer ligi BiH, ali nije bio zadovoljan načinom na koji su "pojedinci" ušli u krajiški derbi.

"Pojedini fudbaleri nisu opravdali očekivanja protiv Rudara, koji je danas imao više želje, bio je agresivniji i na kraju bio bolji i zasluženo pobijedio. Kup takmičenje je uvijek nezgodno, ali nama je pokazao na koga možemo da računamo. Vladimir Volkov je opravdao očekivanja, to jedino mogu reći u ovom trenutku, a za ostale ćemo vidjeti", rekao je Krunić našem portalu.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Prema njegovim riječima, iz današnjeg poraza se moraju izvući pouke i otrežnjenje da se ne bi mnogo visoko "poletjelo" poslije četiri vezane pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Jer već u subotu na Gradski stadion u Banjaluci dolazi Radnik iz Bijeljine.

"Ovaj poraz će nam dobro doći kao otrježnjenje pred Radnik da ne bude opuštanja poslije četiri uzastopna trijumfa. Danas su neki igrači potcijenili protivnika, nisu imali dobar pristup, a to ne smije da se događa",dodao je trener Banjalučana, koji su u klupskoj istoriji pet puta osvajali trofej Kupa RS.

Posljednji put, pehar su podigli 2012. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC