• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Garsija veruje: Protiv Totenhema kao protiv Liverpula, za proleće u Evropi!

Autor mondo.rs

Zvezdin Argentinac optimista pred duel sa londonskim "pevcima".

 Garsija veruje: Protiv Totenhema kao protiv Liverpula, za proleće u Evropi! Izvor: MN PRESS

Prizivaju istoriju u Crvenoj zvezdi ovih dana, pošto će duel 4. kola Lige šampiona protiv Totenhema biti odigran na tačno godinu dana od velike pobede protiv Liverpula (2:0). Na takozvani "Pavkovdan" - 6. novembar.

Optimizam dodatno podgreva činjenica da je uvertira ponovo bila utakmica protiv novosadskog Proletera i identična pobeda 2:0.

Možda će vas zanimati

Sa tim podacima upoznat je i Mateo Garsija, strelac vodećeg pogotka u subotnjem duelu na "Karađorđu".

"Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema", kaže Zvezdin Argentinac u izjavi za klupski sajt.


Veliki posao u tom duelu sa Liverpulom odradili su navijači, koji su napravili fantastičnu atmosferu na tribinama "Marakane".

"Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub", istakao je Garsija.

Crvena zvezda - Totenhem, poziv navijačima
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Posle tri kola, a tri pre kraja grupne faze, stanje na tabeli je: Bajern devet bodova, Totenhem četiri, Zvezda tri, Olimpijakos jedan.

"Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome", tvrdi Garsija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC