• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hose Marija Guti - konačno među trenerima: Biće šef Raći, Marašu i Rosiću!

Autor mondo.rs

Bilo je i vreme da kreativni vezista dobije šansu da samostalno radi trenerski posao...

Konačno je dočekao!

Hose Marija Guti dobijao je "lažna obećanja" u Real Madridu da ga čeka klupa Kastilje, iako je vodio mlađe timove "kraljevskog kluba", potom je bio pomoćnik Šenolu Gunešu u Bešikštašu, a od ove nedelje i zvanično kraj svog imena ima titulu - šef stručnog štaba.

Možda će vas zanimati

Guti je preuzeo Almeriju, klub iz Segunde koji je tokom leta kupio bogati šeik iz Saudijske Arabije, pa je jasno da imaju velike ambicije u ovoj sezoni...

Iako su na drugom mestu na tabeli druge lige Španije sa 10 bodova manje od Kadiza, čelnici Almerije očigledno nisu bili zadovoljni radom trenera Pedra Emanuela, pa su odlučili da ga zamene legendarnim španskim vezistom, možda i najpotcenjenijim igračem Reala ove decenije.

Guti je dugo gajio afinitete ka trenerskom poslu, ali su u Real Madridu to ignorisali - iako su nagradili neke od njegovih bivših saigrača.



Prvo je Zinedin Zidan stigao do trenera prvog tima, nedugo potom i Santijago Solari, dok je Guti odavno izgubio strpljenje pošto nije mogao da se "progura" ni do Kastilje. Zanimljivo, Kastilju od ove sezone vodi legendarni Raul Gonzales - na gornjoj fotografiji skroz levo.

Zanimljivo je da je i Roberto Karlos (u sredini na fotografiji) već "iskusan" u trenerskim vodama, ali je bez uspeha vodio klubove klubove u Turskoj i Indiji.

Što se tiče Almerije, sa Gutijem će sarađivati trojica naših fudbalera. To su Radosav Petrović i Nikola Maraš koji su ovog leta stigli iz Portugala, odnosno golman Dragan Rosić koji je do ovog leta nosio dres lučanske Mladosti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC