• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte jasan i glasan: Ovakav Inter hoću!

Autor mondo.rs

Italijanski trener je vodio svoj tim do preokreta protiv Verone, a reakcija koju su pokazali igrači prilikom preokreta je baš onakva kakvu želi.

Nakon 12 odigranih kola u Seriji A, ekipa Intera još uvijek djeluje kao ozbiljan kandidat za titulu. Da je ishod današnjeg meča bio drugačiji, drugačiji bi bio i uvod u ovaj tekst.

Što se tiče ligaških mečeva u ovoj sezoni, Konteov tim je poražen od Juventusa i remizirao je sa Parmom, a dobili su preostalih deset susreta. Antonio zna kako se osvajaju titule, ovakav početak sezone sigurno vodi u tom pravcu.

Možda će vas zanimati

 Nikada Antonio Konte nije bolje otvorio neku sezonu. Čak ni kao trener Juventusa, sa kojim je bio šampion, Čelsija ili u drugoj ligi Italije. Ovo je njegov najbolji start, pa može da se nada dobrim rezultatima i kasnije.

Ekipa iz Milana je tokom nedelje odigrala meč u Ligi šampiona, a tada je prokockala prednost od dva gola. Sada su nadoknadili gol zaostatka, preko Vesina i Barele preokrenuli rezultat i upisali tri boda.

''Vidio sam sjajnu reakciju. I na meč u Dortmundu i na današnji rezultat. Imali smo zaostatak, oni su se branili i mogli da krenu u kontru. Bili smo strpljivi i nismo gubili glavu u trenutku kada smo gubili. Želim da ovako igramo.''

Italijanski trener smatra da niko nije očekivao da će Inter imati ovako dobar start sezone, sa samo pet bodova manje od maksimuma nakon 12 rundi. Takođe, zahvalio se svojim igračima na tome što su igrali srcem, jer su samo tako mogli da dobiju ovaj susret.

''Imali smo dvije veoma različite utakmice u nekoliko dana. Tamo smo se branili, Borusija je pritiskala, a ovde nam je ostavljen prostor. Bastoni je donio mnogo našem timu kao dodatni igrač u veznom redu. Da smo nakon Dortmunda poraženi i sada, bili bismo u problemu.''

Bivši reprezentativac Italije je teško izvojevanu pobjedu posvetio svojoj ćerki koja proslavlja svoj 12. rođendan. Po riječima temperamentnog stručnjaka, trijumf mu daje pravo da bude malo raspoloženiji i rasterećeniji na rođendanskoj zabavi i druženju sa familijom.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Thiago Motta

Bravo...... Samo tako nastavite....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC