• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Bio sam spreman da ubijem Luisa Suareza!''

Autor mondo.rs

Bili su saigrači u Liveprulu, danas su dobri prijatelji, ali na početku nije sve štimalo. O sukobu sa Urugvajcem pričao je Henderson.

Gostujući u podkastu Džejmija Karagera, kapiten Liverpula otkrio je detalje sa treninga, kada je tek stigao u klub. Džordan Henderson je kupljen iz Sanderlenda, a u timu je već bio Suarez.

Šest meseci ranije je stigao Urugvajac, momak koji nije imao problema sa prilagođavanjem. Iako je Henderson Englez, nije mu bio prijatan prelaz u veliki klub. Na početku se osećao nesigurno.

Nije bilo lako jer je pritisak javnosti ogroman. Za njega, tada veoma talentovanog igrača, Liveprul je platio 20 miliona. Velika nada Engleske je morala da se izbori sa pritiskom igranja u tako velikom timu.

Sada,nekoliko godina kasnije, otvorio je dušu i prisetio se uvodnih treninga u novom klubu. Glavna zvezda na njima bio je Suarez.

''Bio sam mlad i davao sam sve od sebe, ali neke stvari koje je Luis radio ja nisam mogao. Uvek neko dovodi u pitanje tvoj kvlaitet i tera te da se preispituješ. Kod mene se to dešavalo zbog njega. Osećao sam da nisam dovoljno dobar da igram sa njim.''

Koliko je situacija bila ozbiljna, pokazuje i nastavak izlaganja centralnog veziste. Danas jedan od najbitnijih igrača u timu koji je šampion Evrope, tada je bio frustriran.

''Povređivalo me je što je toliko dobar. Eksplodirao sam, bio sam spreman da ga ubijem. Često sam se pitao kako radi sve te stvari.''

Ipak, situacija između dvojice fudbalera se popravila. Ubrzo je Henderson bio asistent za jedan od Suarezovih pogodaka, pa su njih dvojica počeli da grade sjajan odnos.

Iako je Luis Suarez napustio Liverpul pre pet godina, njih dvojica su još uvek u kontaktu. Kapiten Liveprula smatra da je napadač Barselone jedan od najboljih igrača sa kojima je igrao i da je od njega mnogo naučiona početku karijere.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC