• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejn ''razbio'' Crnu Goru, prestigao Širera i objasnio slučaj ''Sterling''

Autor mondo.rs

Napadač Engleske je tri puta pogodio mrežu Crnogoraca, a zatim pričao o sukobu Gomeza i Sterlinga, kao i o listi strelaca na kojoj je pretekao Širera.

Reprezentacija Engleske je sinoć, na impresivan način, savladala Crnu Goru. Pet golova u prvom delu igre, pa još dva u nastavku bili su ubedljiva pobeda ''Gordog Albiona''.

Poslednjih nekoliko godina Hari Kejn je najbolji igrač Engleske. To je bilo primetno i večeras, kada je tri puta tresao mrežu gostiju. Het-trik koji je postigao podigao ga je šest mesto večne liste strelaca.

Do sada je napadač totenhema nastupio na 44 meča za rperezentaciju, a već je na brojci od 31 gola. Preskočio je, između ostalih, i Alana Širera, legendarnog napadača.

''Znamo svi koliko je Širer bio impresivan u postizanju golova. Bio je ovo cilj koji sam želeo da dostignem, a nadam se da će biti još pogodaka.''

Reprezentacija Engleske je ubedljivo stigla do prve pozicije u grupi tokom ovih kvalifikacija. Njima preostaje još jedan meč, protiv tkz. Kosova, ali on neće imati rezultatski značaj.

''Imali smo jedan kiks tokom kvalifikacija i mislim da smo sjajno reagovali. Želimo da pobedimo i u našem poslednjem meču, na gostovanju. Bilo je sjajno igrati 1000. meč reprezentacije i zato smo želeli da priredimo šou. mislim da smo uspeli u tome.''

Atmosfera u timu nije bila baš sjajna. nakon što su Liverpul i Mančester siti odigrali derbi prethodnog vikenda, u trening kampu su se sukobili Džo Gomez i Rahim Sterling. Nekadašnji igrač Liveprula, a sada član ''Građana'', ovaj meč je gledao sa tribina kao deo kazne zbog tog incidenta. Kejn ima opravdanje za takav razvoj stvari.

''Pričali smo sa selektorom, nekoliko iskusnijih igrača je bilo uključeno u dešavanja. Doneli smo odluku i krenuli dalje. atmosfera se popravlja, sada je sve u redu na treninzima.''

Hari Kejn će do kraja reprezentativne karijere pokušatida stigne Vejna Runija, najboljeg strelca Engleske. Runi se od dresa sa državnim grbom oprostio uz 53 postignuta gola, 22 više nego što Kejn sada ima. Između njih na listi nalaze se Čarlton, Lineker, Grivs i Oven.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC