• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Egipćani se raspitivali za Boaćija, ali - odbila ih cena

Autor Jovan Terzić

Napadač iz Gane jedan je od igrača koje bi Crvena zvezda mogla da proda ove zime, ali samo u slučaju da stigne željena ponuda. MONDO saznaje da su crveno-bele kontaktirali iz Egipta, međutim, traženih 4.000.000 evra je previše za njih.

 Egipćani željeli Ričmonda Boaćija, ali 4 miliona previše za njih Izvor: MN PRESS

Voleo bi Ričmond Boaći da zaigra u Premijer ligi, ali koliko je to realno u ovom trenutku - kada pruža značajno slabije partije nego u prvom mandatu kao igrač Crvene zvezde - veliko je pitanje.

Povremeni reprezentativac Gane od povratka iz Kine pre skoro godinu i po dana često ima probleme sa povredama, što se odražava na broj utakmica koje igra, ali i njegovu golgetersku formu.

Možda će vas zanimati

Ove sezone je u tek šest superligaških nastupa postigao samo jedan gol (Proleteru za 2:0 u pobedi 2:0), dok je u 11 evropskih nastupa četiri puta bio strelac. Najznačajniji je svakako gol Kopenhagenu u Danskoj (1:1), u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a treba istaći i "overu" pobede nad Olimpijakosom u grupnoj fazi (3:1) .

Bez obzira na izdanja ispod nivoa na koji je svojevremeno navikao navijače crveno-belih, 26-godišnji centarfor je interesantan pojedinim klubovima.

MONDO saznaje da su se za Boaćijevu cenu raspitivali iz Egipta, ali i da su se brzo povukli kada im je rečeno da njegova cena u ovom trenutku iznosi 4.000.000 evra.

Za klubove iz Afrike, pa čak i sa bogatijeg severa tog kontinenta, ta suma je previsoka.

Uz to, odbila ih je i visoka plata koju povremeni reprezentativac Gane očekuje, a to je ne manje od 1.500.000 evra godišnje.

S druge strane, pomenute sume nisu previsoke za klubove sa Istoka, mada je pitanje da li bi Boaći ponovo išao tim putem, jer se već jednom nije snašao.

Jasno je da je Zvezda spremna da ga proda i tako se oslobodi jednog od stranaca, ali videćemo hoće li to uspeti po željenim uslovima.

Predstojeći dueli sa Bajernom i Olimpijakosom u Ligi šampiona mogli bi da budu vrlo značajni za Boaćijev eventualni transfer ove zime.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC