• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri gubi podršku, Gvardiolin asistent prvi "pik" za trenera Arsenala?

Autor mondo.ba

Mikel Arteta je dres londonskog kluba nosio pet godina

Rukovodstvo Arsenala razmišlja o uručivanju otkaza sadašnjem menadžeru Unaju Emeriju i da na njegovo mjesto postavi – bivšeg fudbalera ovog kluba i sadašnjeg pomoćnika Pepa Gvardiole na klupi Mančester sitija Mikela Artetu, navode danas engleski mediji!

Novinari na Ostrvu pišu da je trener koji je sa Seviljom osvojio tri trofeja u Ligi Evrope izgubio povjerenje kako navijača ''tobdžija'', tako i prvotimaca, i da će mu se uprava kluba zahvaliti na saradnji ukoliko ne bude poboljšanja u igri u narednih nekoliko utakmica.

Možda će vas zanimati

''Šuškalo'' se da su moguće Emerijeve zamjene Masimilijano Alegri, koji je bez posla od odlaska iz Juventusa na kraju prošle sezone, i Maurisio Poketino, kojem je nedavno uručen otkaz u Totenhemu, ali u ovim trenucima, Arteta, navodno, slovi za najozbiljnijeg kandidata za preuzimanje komande nad seniorskim pogonom Arsenala.

Arteta je dres tima sa Emirejtsa nosio pet godina, od ljeta 2011. do ljeta 2016. godine, a u dresu ''Ganersa'' je i stavio tačku na igračku karijeru.

Protekle tri i po godine je asistent Pepu Gvardioli na klupi aktuelnog šampiona Engleske, a o njegovim kvalitetima, kako navode mediji, govorio je i sam Pep, istakavši da je ''Mikel spreman za velike stvari u trenerskoj karijeri.''

Nakon 13 kola, Arsenal je sedmi na tabeli Premijer lige uz 18 bodova, a u dosadašnjem toku sezone upisao je čak šest remija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC