• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgleda da Ronaldo ni ove godine ne dolazi na dodjelu Zlatne lopte...

Autor mondo.rs

Sve je izvjesnije da će Kristijano Ronaldo propustiti večerašnju svečanost u Parizu na kojoj će, najvjerovatnije, nagradu dobiti Mesi.

Na večerašnjoj gala svečanosti u Parizu biće izabran najbolji fudbaler za prethodnu sezonu, a po svemu sudeći djeluje da "Zlatna lopta" pripasti Leu Mesiju!

To su informacije koje već nekoliko dana plasiraju španski novinari, koji imaju "insajderske" informacije iz "Frans fudbala", magazina koji dodjeljuje najvažnije individualno priznanje u fudbalu, a ukoliko se ispostave kao tačne - Mesiju će to biti rekordna šesta "Zlatna lopta".

Možda će vas zanimati


Za sada je favorit ispred Virdžila van Dajka (Liverpul), na trećem mjestu je navodno njegov saigrač Mohamed Salah, dok je "van podijuma" petostruki osvajač Kristijano Ronaldo.

Mesi će tako prestići "najvećeg rivala" u broju osvojenih "Balon d'Or" trofeja, a nezvanično Portugalac neće prisustvovati ceremoniji na kojoj ne dobija nagradu, kao što to nije uradio ni prošle godine kada je otišla u ruke Luke Modrića.

Informacije iz Italije, takođe nezvanične, govore da će Ronaldo za to vrijeme biti u Milanu gdje se organizuje dodjela nagrada za najbolje igrače prošlosezonske Serije A.

Kristijano Ronaldo bi navodno trebalo da dobije nagradu za najboljeg igrača lige, dok su u idealnih 11 još i sljedećih deset fudbalera: Handanovič, Kanselo, Kjelini, Kulibali, Kolarov, Iličić, Barela, Pjanić, Kvaljareal i Zapata.

Večeras od 17 časova počeće objavljivanje spiska najboljih igrača po izboru "Frans fudbala" od najniže ka najvišoj poziciji. Centralna svečanost počeće u 20.30 u Parizu. 

Ostanite uz MONDO, pratićemo ovaj događaj... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC