• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakazana sjednica IO FSBIH, neće o imenu novog selektora, niti o ligi!

Izvor MONDO/Agencije

FS BIH zakazao sjednicu Izvršnog odbora, ali na njoj neće biti poznato ime novog selektora, niti će se analizirati dešavanja u Premijer ligi BIH.

Goruće pitanje bh. fudbala je ko će naslijediti Roberta Prosinečkog na mjestu selektorareprezentacije BIH i dok svi čekaju novo ime u Fudbalskom savezu BIH ne žure.

FSBiH zakazao je sjednicu Izvršnog odbora, ali na njoj nećemo saznati ime novog selektora, već “plan za imenovanje”.

Kako je saopšteno na dnevnom redu će biti sačinjen plan za imenovanje novog selektora te izvršena analiza dosadašnjih rezultata A selekcije u kvalifikacionom ciklusu za EURO 2020.

Možda će vas zanimati

  saopšteno je iz FSBiH.

Baraž Lige nacija biće odigran u martu, pa svi očekuju da ime novog selektora bude poznato šro prije kako bi spremio “zmajeve” za odlučujuće utakmice za plasman na EURO 2020.

Uprkos tome iz FSBIH istakli su da na sljedećoj sjednici neće biti izbora novog selektora, ali ni analize Premijer lige BIH, iako se i tu očekuju konkretni potezi poslije incicenta u Širokom Brijegu, gdje je utakmica nakratko prekinuta zbog slike osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka.

“Ne osporavajući želju određenog broja medijskih kuća za eksluzivitetom i objavom 'informacija iz prve ruke', dužni smo širu bh. javnosti izvjestiti da na ovoj sjednici neće biti izbora niti imenovanje novog selektora, kao ni analize utakmica BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Premijerligaško takmičenje, koje je u nadležnosti NSBiH će biti tema posebne sjednice Izvršnog odbora koja će biti održana do kraja tekuće godine”, navedeno je u saopštenju FSBIH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC