• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sud ga "udario" gdje najviše boli: Ne smije na mečeve Boke dok ne plati dug

Autor mondo.rs

Sudija u argentinskoj provinciji Salta odredio je Hugu Federiku Suarezu originalnu kaznu da ne smije da posjećuje utakmice svog voljenog tima dok ne plati alimentaciju

Argentinac Hugo Federiko Suarez sigurno će pronaći način da plati alimentaciju za maloljetno dijete bivšoj supruzi za koju nije izdvojio ni cvonjka posljednjih godinu dana, jer mu je sudija odredio kaznu koja ga je "najviše zaboljela".

Možda će vas zanimati

Naime, sudija lokalnog suda u argentinskoj provinciji Salta, naložio je Suarezu da dok ne plati zaostala dugovanja na ime alimentacije ne smije da posmatra utakmice Boke juniors, tim čiji je vatreni navijač, kao i da ide na koncert omiljene pjevačice.

"Niste platili ni centa alimentacije, a imate ogromnu kolekciju Bokinih navijačkih rekvizita koja može da se proda. Idete na svaku utakmicu Boke juniors i koncert čileanske pevačice Mon Laferte. Dok ne platite alimentaciju, uključujući sve zaostatke, ne smijete ni na utakmice Boke ni na koncerte Mon Laferte", naveo je sudija prilikom izricanja presude, što je prenio i Fudbalski savez Argentine.

Ta presuda izazvala je veliku pažnju javnosti, jer je jedinstvena.

Samohrane majke, uključujući i majku sina Huga Federika Suareza, podržale su originalnu odluku sudije koji je našao pravi način da primora očeve koji imaju obavezu da je i ispunjavaju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC