• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sadik ostaje u Partizanu, Suma je izabrao Partizan a imao je drugu ponudu"

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Miloš Vazura objavio da će crno-beli otkupiti ugovor Umara Sadika. O Sumi: "Pokazao je da voli Partizan". Rekao je i: "U januaru pravimo tim za naredne evropske kvalifikacije".

 Umar Sadik ostaje u Partizanu, Sejduba Suma je izabrao Partizan a imao je drugu ponudu Izvor: MN PRESS

Umr Sadik i Sejduba Suma postigli su ove polusezone 28 golova i imali 21 asistenciju. Sve golove u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone postigli su stranci. A pritom, Partizan je imao igru i promovisao je mlade igrače. Iako na domaćem planu, u domaćem prvenstvu, ima kikseva, evropskom polusezonom svi u klubu moraju da budu zadovoljni.

Mada, ostaje žal i gorčina zbog Haga i vođstva od 2:0 i poslednjih nekoliko minuta... Da se nije dogodilo "pomračenje", Partizan bi igrao i dalje u Ligi Evrope, što je po igri i zaslužio.

Možda će vas zanimati

Ali, crno-beli su u četvrtak završili veliki posao. Sejduba Suma potpisao je produžetak ugovora sa Partizanom!


"Što kažu 'pogodili' smo svakog stranca. Suma je produžio ugovor što se retko dešava kada je neki inostrani igrač u pitanju. Pokazao je da ima karakter i da voli klub. On je igrač kome je isticao ugovor za 6 meseci, imao je konrektnu ponudu, ali je prihvatio je da ostane, da igra i kad dođe vreme da i on i klub budu zadovoljni prodajom", izjavio je Vazura za TV Partizan posle pobede nad Astanom (4:1) u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evrope. 

Vazura je otkrio i informaciju o Umaru Sadiku. Pojedini mediji su pisali da "neko želi da ugrade Sadika Partizanu", a Vazura na to uzvraća:

"Evo, da i to razjasnimo: samo Partizan odlučuje da li je Sadik Partizanov ili ne. On je na pozajmici (iz Rome) na godinu dana i ako Partizan kaže da ga uzima i od juna plaćamo transferu naredne 3 godine. Sadik će biti otkupljen, a prvu ratu plaćamo u avgustu. I  niko ga 'ne krade' od Partizana i da to svima bude jasno". 

Izvor: MN PRESS

Vazura je rekao i da Partizan u januaru pravi tima za jun i evropske kvalifikacije.

"Današnjim potezom, Suminim produžetkom ugovora, pokazujemo nameru da u januaru pravimo tim za jun. Moramo da pojačamo neke delove odbrane i to radimo da bismo imali na vreme spremnu ekipu za sledeće kvalifikacije".

Predsednik Partizana Milorad Vučelić pohvalio je igrače, ali  istručni štab za prikazano i u utakmici protiv Astane i u celoj Ligi Evrope, dodajući da ipak postoji gorčina što je propuštena velika prilika.

"Ta gorčina, ta senka postoji. Ali, to ne umanjuje značaj ove pobede. Igrali su kao da su odmorni, a znamo koliko su umorni. To svedoči o stepenu borbenosti i stručnom štabu koji je uspeo da ih motiviše... Nije tragedija. Imamo tim, i najveće zadovoljstvo pri kraju ove sezone, jeste saznanje da Partizan igra fudbal, ima igru i to ga izdvaja od ostalih".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC