• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Takuma Asano postaje ''mašinovođa''?

Autor mondo.rs

Ruski tim je, po izvorima iz te zemlje, ozbiljno zagrizao za japanskog fudbalera koji od prethodnog leta nosi dres Partizana.

 Takuma Asano na meti Lokomotive iz Moskve Izvor: MN PRESS

Beogradski crno-beli još nisu počeli pripreme za nastavak sezone, a Rusi već gledaju ka Humskoj. Na meti tima iz Moskve je Takuma Asano, fudbaler koji je ostavio sjajan utisak u Ligi Evrope.

Japanac je u Partizan stigao prethodnog leta, a na 25 mečeva u crno-belom dresu je postigao šest golova i assitirao za još tri. To je privuklo pažnju Lokomotive iz Moskve.

Možda će vas zanimati

Tim koji je ne tako davno bio šampion Rusije želi da u svojim redovima vidi Japanca i to već ove zime. Kako tvrde izvori iz te zemlje, brzonogi ofanzivac je želja trenera Jurija Semina.


Momak kog je svojevremeno Arsen Venger doveo u Arsenal, ali tamo nije uspeo da se nametne za šansu, mogao bi da se nakon sjajne jeseni u Srbiji približi domovini. Odlazak u Moskvu bi ga sigurno stavio u bolji položaj, barem što se tiče reprezentacije Japana.


Igrama u crno-belom dresu Asano se vratio u nacionalni tim, za koji je već upisao 20 seniorskih nastupa.

Takuma Asano je kupljen za milion evra i tom prilikom je potpisao trogodišnji ugovor. Pitanje je da li su crno-beli spremni da ga puste da već ove zime napusti Beograd, odnosno koliko je Lokomotiva spremna da izdvoji za njegove usluge.

Moskovljani su u sezoni 2017/18 osvojili titulu namenjenu šampionu Rusije, dok su prethodnu sezonu završili na drugoj poziciji. Trenutno su na petoj poziciji u ruskoj PRemijer ligi, ali sa samo bodom manje od drugoplasiranog Krasnodara.

Ekipa Lokomotive je u prethodne dve sezone bila učesnik grupne faze Lige šampiona, što bi bio iskorak u karijeri nekadašnjeg člana Hirošime, Štutgarta i Hanovera.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC