• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u Kataru na turniru sa ruskom elitom

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana učestvovaće na turniru u Dohi od 1. do 9. februara gde će mu rivali biti ruski premijerligaši: moskovski Lokomotiva i Spartak, kao i Rostov.

Nakon okupljanja u Sportskom centru "Teleoptik" 10. januara, Partizan će od 14. do 27. januara boraviti na prvom delu priprema u Beleku u Turskoj, a od 31. januara do 10. februara biće na drugom delu priprema u Kataru.

U Dohi, prestonici Katara, crno-beli će od 1. do 9. februara, učestvovati na međunarodnom turniru, koji organizuje televizijski kanal "МАТЧ ПРЕМЬЕР" (Match Premier). Mečevi u kojima učestvuju tri kluba iz Premijer lige Rusije i Partizan biće odigrani u sportskom kompleksu akademije Aspire.  Prestonica Katara za mnoge klubove predstavlja optimalno mesto za održavanje zimskih okupljanja zahvaljujući savremenoj infrastrukturi i prijatnoj klimi, pošto se u to doba godine temperatura retko podiže iznad +25 stepeni.

Možda će vas zanimati

Protivnici Partizana na turniru biće Rostov, Lokomotiva i Spartak. Rostov i Lokomotiva dele treće mesto sa po 34 boda (devet manje od vodećeg Zenita), kao i moskovski Spartak, koji je na 10 poziciji sa 22 boda.

Turnir se igra po ovakvom sistemu: timovi će odigrati po tri meča, svaki sa svakim. U slučaju nerešenog rezultata predviđena je serija penala. Za pobedu u regularnom vremenu dobija se 3 boda, za pobedu na penale 2, dok će za poraz posle penala dobijati samo 1. Ukoliko ekipe imaju jednaki broj bodova odlučujući kriterijum za raspored na tabeli će biti gol razlika, a nakon toga međusobni susreti.

Mečeve na ovom turniru prenosiće "Матч ТВ" i "МАТЧ ПРЕМЬЕР", a takođe će biti prikazivani live rezultati na nalozima ovih kanala na socijalnim mrežama kao i na sajtovima matchtv.ru, matchpremier.ru i sportbox.ru. Glavni sponzor turnira će po drugi put zaredom biti kladionica "Parimatch". 

Pobednik prvog turnira pod pokroviteljstvom "МАТЧ ПРЕМЬЕР" u januaru 2019. godine u Kataru bio je moskovski Spartak, dok je u julu "Kup Parimatch Premier" u Austriji osvojio Krasnodar.

Raspored utakmica u Kupu Parimatch Premier-2020 u Kataru:

1. februar
14:00 Lokomotiva - Partizan
18:00 Spartak - Rostov

4. februar
18:00 Partizan - Rostov

5. februar
18:00 Spartak - Lokomotiva

8. februar
14:00 Spartak - Partizan

9. februar
18:00 Rostov - Lokomotiva

***O kanalu "МАТЧ ТВ": To je kanal sa nacionalnom frekvencijom čije su glavne teme sport i zdrav način života. Na programu su prenosi najvažnijih sportskih događaja, vesti, analitički i zabavni programi, rijaliti i tok šou emisije, dokumentarne emisije i emisije o zdravom načinu životu, a takođe i filmovi i serije o sportu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC