• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci tvrde: Valverde dobio otkaz, Barselona bira između trojice kandidata

Autor mondo.rs

Čini se da je na "Kamp Nou" već došlo do smene trenera...

Još uvek nema zvaničnih informacija, ali mediji u Španiji su sada već ubeđeni - Ernesto Valverde više nije trener Barselone!

To je poslednja informacija koju je u ponedeljak posle podne objavila "Marka" pod šifrom "najnovije".

Možda će vas zanimati

Kako navodi poznati španski list, predsednik Barselone Đozep Bartomeu već je obavestio Valverdea da on više nije trener prvog tima!


"Marka" piše da je predsednik kluba na sastanku, na kojem su bili i sportski direktor Erik Abidal i njegov saradnik Ramon Planes, obavestili Valverdea da je njegovo vreme na klupi katalonskog kluba završeno.

Navodi se i da uprava Barselone vodi sastanke na kojima se odlučuje o njegovoj zameni, a u španskim medijima se pominju tri imena - Maurisio Poketino, Kike Setijen i Fransisko Garsija Pimijenta.

Ukoliko Valverde i zvanično dobije otkaz, postaće prvi trener Barselone koji je smenjen u toku sezonu posle 17 godina. Poslednji u takvoj situaciji bio je Luj van Gal krajem januara 2003. godine!

Argentinac je pre nekoliko meseci dobio otkaz na mesto trenera Totenhema, a mnogi ne veruju da će baš on sesti na klubu Barselone. Poketino je, naime, nekoliko puta izjavio da nikada ne bi mogao da bude trener "blaugrane" zbog godina provedenih u rivalu Espanjolu.

Kike Setijen je radio dobar posao u Betisu i trenutno je bez posla, dok je Garsija Pimijenta trenutno trener Barselone B, rezervnog tima koji nastupa u nižim ligama španskog fudbala.

Valverdeu se klupa Barselone već duže vreme "drmala", a posle poraza u polufinalu Superkupa Španije od Atletiko Madrida, čini se da je upravi kluba postalo jasno da je došao trenutak za promene...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC