• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj Valjeho ne valja, daj sledećeg: Real dovodi igrača za 300.000 evra!

Autor mondo.rs

Čudni, zaista čudni potezi Pereza na tržištu fudbalera.

 Hugo-Valjeho-ide-u-Real-Madrid-za-300.000-evra Izvor: Instagram/Hugo Vallejo screenshot

Hesus će samo produžiti na novu pozajmicu, dok bi njegov četiri godine mlađi prezimenjak Hugo uskoro trebalo da se javi Zinedinu Zidanu i zaduži opremu u Valdebebasu.

Real Madrid nastavio je da podmlađuje takmičarski pogon u kom, evidentno, nema mesta za Hesusa Valjeha (23). On je pozvan da napusti Vulverhempton, ali ne da bi se vratio na "Bernabeu", već da bi produžio na novu pozajmicu u Granadu.

Možda će vas zanimati

Ako ste pomislili da "novi" Valjeho nema šanse da uspe kao "kraljević", možda je trenutak da vas podsetimo da je Real platio Marka Asensija 3,5, a Lukasa Vaskeza samo milion evra.

"Stari" Valjeho bi u Kataloniji trebalo da igra više i bolje nego u Premijer ligi u kojoj je zabeležio 612 minuta od letos. Menadžer "vukova" Nuno Espirito Santo nije ga uvodio u igru od 30. oktobra i poraza od Aston Vile u Liga kupu rezultatom 1:2.

"Biću direktan, Hesus odlazi jer želi više da igra. Imao je svoje momente, neki su bili dobri, neki ne", rekao je menadžer ekipe sa "Molinoa", koja je ove sezone sakupila isto bodova kao i Mančester junajted i Totenhem.

U međuvremenu, u Madridu su izgleda završili posao sa još jednim tinejdžerom - Hugom Valjehom iz Malage, koji će 20. rođendan u februaru verovatno dočekati kao igrač Reala.

Krilni napadač "zapao je za oko" skautima najvećeg španskog kluba, posle čega je postignut dogovor sa vlasnikom drugoligaša iz Andalizuje, Abdulahom Al Tanijem.

I to kakav!

"Marka" je u broju od četvrtka objavila da će Real Madrid za "novog" Valjeha platiti 300.000 evra ove zime, a potom još milion kada Hugo Klaudio Valjeho Aviles odigra deset utakmica za seniorsku postavu u novom klubu.

Sve ovo, kao i podatak da momak rodom iz Granade nije postigao gol u karijeri i da ima jedan nastup za omladinsku reprezentaciju Španije, dodatno je zbunilo Madridiste naviknute na "galaktička" pojačanja.

Nakon što je letos potrošio 307,5 miliona evra na Edena Azara (100), Luku Jovića (60), Edera Militaa (50), Ferlanda Mendija (48), Rodriga (45), Alberta Sora (2,5) i Alfonsa Areolu (2, pozajmica), predsednik kluba Florentino Perez ove zime dao je još 30 za brazilskog tinejdžera Reinijera, koji ima samo 18 godina.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC