• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Široki Brijeg u Makarskoj brusi formu: Imamo tim za vrh tabele!

Autor mondo.ba/Fena

Široki Brijeg nastavak priprema odradiće u Makarskoj, a u tom razdoblju planirana su dva pripremna susreta s Hajdukom II i Šibenikom.

Nakon prijateljske utakmice s drugom ekipom splitskog Hajduka, koja je na programu u subotu, 1. februara, u Splitu, tim sa "Pecare" će se preseliti u Makarsku.

"Nakon utakmice s Hajdukom II idemo u Makarsku gdje ćemo se zadržati sedam dana, do utakmice sa Šibenikom čiji termin još uvijek nije siguran. Najvažniji dio priprema odrađen je u kampu u Širokom Bijegu, a u Makarskoj ćemo regenerisati ekipu", rekao je sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Možda će vas zanimati

Završni dio priprema ekipa će odraditi u Širokom Brijegu.

"Nakon Šibenika ostaju nam dvije sedmice do početka prvenstva. Sedam dana prije nastavka prvenstva, 15. februara imamo pripremnu utakmicu s Tuzlom sitijem. Planirano je da ta utakmica bude na 'Pecari', ali mjesto odigravanja zavisi od vremenskih uslova, pa je moguće da dođe do promjene terena", dodao je Šilić.

Sportski direktor smatra da Široki Brijeg ima kvalitet da se uključi u borbu za sam vrh prvenstvene tabele, a najavio je i borbu u Kupu BiH.

Što se tiče transfera, Šilić je kazao kako postoji mogućnost još nekih dolazaka i odlazaka u zimskom prelaznom roku.

"Što se tiče odlazaka i dolazaka - ne zavisi samo o meni. Imamo želju popuniti jednu poziciju. Ako pronađemo kvalitetnog igrača koji nam odgovara moguće da to realizujemo, ali ne mogu detaljnije o tome. Kad su u pitanju odlasci, to zavisi o tome hoće li za nekoga od naših igrača stići dobra ponuda", dodao je Šilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC