• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgleda da Poketino (još) nema posao!

Autor mondo.rs

"Volio bih da se vratim u Premijer ligu", rekao je Argentinac nepuna tri mjeseca od otkaza koji je dobio u Totenhemu. U međuvremenu govorilo se o tome da je već postao trener Bajerna, ali…

 Maurisio Poketino želi u Premijer ligu Izvor: MN PRESS

Mauricio Poketino od 19. novembra ne stoji kraj aut linije u Premijer ligi.

Nepuna tri mjeseca od otkaza koji je dobio u Totenhemu, kako bi ustupio mjesto Žozeu Murinju, Argentinac se pojavio u podkastu "In The Pink" autorke Natali Pinkam i rekao da jedva čeka dan kada će se vratiti u Premijer ligu.

Možda će vas zanimati

 Pretpostavljamo da bi to moglo da zanima vlasnike nekih premijerligaških klubova, prije svega Mančester junajteda, poslije vijesti o tome da je "Poch" već postao trener Bajerna za sezonu 2020/21.

Iz njegovog odgovora na pitanje novinarke mreže "Sky Sports" o planovima za budućnost i eventualnom povratku na Ostrvo, gdje je godinu dana radio u Sautemptonu i još pet i po u Totenhemu, može se naslutiti da 47-godišnjak iz Marfija nije povukao sljedeći potez i potpisao naredni ugovor.

"Da budem iskren, volio bih da se vratim u Premijer ligu", rekao je Poketino.

"To će biti komplikovano, jasno mi je, ali u ovom trenutku najbolje za mene je da budem strpljiv i sačekam. Ovo je trenutak za oporavak, za razmišljanje o sebi, za pripremu za ono što dolazi, jer je u fudbalu sve moguće i morate biti spremni".

Dodao je…

"Ja jesam spreman i čekam novi izazov. Imam neki utisak da će sljedeći biti fantastičan".

Na pitanje o tome gdje je bio od 19. novembra do…

"Bio sam u Argentini. I Kataru. I Španiji...", nabrajao je.

"I imao sam Hesusa, koji pomalo prati vijesti, pa mi je prenosio tračeve", rekao je sa osmijehom, pomenuvši dugogodišnjeg asistenta Hesusa Pereza, koji će očigledno dobiti posao istog dana kada je Poketino.

"Svako ko ulazi u ovaj posao mora da prihvati da će tračeva biti stalno. Mi se ponašamo prirodno... Narodu su potrebni ljudi koji reaguju prirodno, iskreno. Normalni ljudi. Ne kažem da nas to čini posebnim u bilo kakvom smislu, ali nismo glumci i nećemo uraditi ništa od onoga u šta verujemo", govorio je o sebi i najbližim saradnicima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC