• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić na "Plavoj noći" u Širokom Brijegu: Nema govora o preuzimanju kluba

Autor mondo.ba/Fena

U četvrtak uveče u Širokom Brijegu održana je "Plava noć", tradicionalna manifestacija u čast fudbalera Širokog Brijega.

 Zdravko Mamić, plava noć, Široki Brijeg Izvor: FENA

Predsjednik kluba i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević rekao je da je zadaća čelnih ljudi Širokog Brijega da učine sve kako bi klub ostao u vrhu fudbala Bosne i Hercegovine.

Možda će vas zanimati

"Pokušavamo opstati na površini i disati dalje i boriti se s puno većim sredinama. Široki Brijeg je mala sredina, ali pokazali smo da imamo veliko srce. Nadam se da ćemo se na osnovu toga i dalje uspješno nositi s 'većim' klubovima. Naš cilj je da klub ostane na najvišem nivou, ponajviše radi naših mladih igrača. Široki Brijeg još nije završio svoju priču što se tiče infrastrukture, u daljnjoj budućnosti moramo nešto uraditi da bi imali još bolje uslove", rekao je Kraljević.

Gosti na "Plavoj noći " bile su osobe iz javnog života, ekonomski, vjerski te predstavnici vlasti, među ostalima, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović te nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić.

Mamić je istakao da mu godi boravak u Hercegovini i da nema govora o tome da će preuzeti neki od ovdašnjih fudbalskih klubova, o čemu se spekulisalo posljednjih mjeseci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC