• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko za sestru i bebu, Njegoš da pokaže da može i bez vetra (VIDEO)

Autor mondo.rs

Tandem mladih fudbalera Crvene zvezde obeležio je trenerski debi Dejana Stankovića. Evo šta kažu posle golova kojima je pobeđen Čukarički.

 Cukaricki-Crvena-zvezda-0-2-golovi-video-Dejan-Stankovic-debitovao-kao-trener Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pre utakmice Čukarički - Crvena zvezda u centru pažnje bio je Dejan Stanković.

Bivši as crveno-belih debitovao je na Banovom brdu u ulozi trenera i stoga se danima pričalo o njemu. Na terenu su, ipak, glavnu ulogu imali Veljko Nikolić i Njegoš Petrović.

Možda će vas zanimati

Dvojica mladih fudbalera golovima su gostima doneli pobedu 2:0, a posebno se istakao nešto stariji Petrović (18. jul 1999, Nikolić 29. avgust 1999).


Bivši vezista Rada sjajno je šutirao sa skoro 30 metara u 14. minutu i pogodio metu.

To je njegov drugi takav gol u dve uzastopne utakmice, pošto je prethodno poslao "projektil" u mrežu Dunajske Strede na pripremama u Turskoj.

Tada mu je, međutim, pomogao vetar.

"Za taj gol sam rekao da mi je pomogao vetar, ali sada sam dokazao da to nije bilo slučajno i da imam dobar udarac sa distance. Opravdao sam gol sa priprema i drago mi je zbog toga", istakao je Petrović za klupski sajt.

"Hvala navijačima što su došli u ovom broju i što su nam dali sjajnu podršku danas. Prezadovoljan sam utakmicom, jer smo ispunili sve ono što smo uigravali i dogovarali na pripremama. Nadam se da smo 'Misteru' ulepšali debi time što smo poslušali njegov savet da strastveno uđemo na teren. Gol je došao kao nagrada za sav trud i rad. Stanković i Milijaš su mi pričali da treba češće da šutiram sa distance, poslušao sam ih i bili su u pravu. Drago mi je zbog pobede i verujem da ćemo tako nastaviti i u narednim mečevima", dodao je mladi vezista.

Petrovićev gol bio je za 2:0, pošto se prethodno Nikolić upisao u strelce već u petom minutu.

"Gol posvećujem mojoj sestri i njenoj bebi. Volim ih puno i prvenac ide njima", rekao je doskorašnji omladinac crveno-belih, a potom član "bratskog" drugoligaša Grafičara.

"Bila je dobra utakmica. Drago mi je što sam počeo i što mi je Mister ukazao poverenje da startujem utakmicu. Ipak, ko god da dobije šansu, pružiće svoj maksimum za crveno-beli dres i to se uopšte ne dovodi u pitanje. Srećan sam zbog gola, a drago mi je i što se Njegoš upisao u strelce. Nadam se da ću nastaviti sa ovakvim igrama i da ću i budućnosti uspevati da obradujem zvezdašku javnost", priželjkuje Nikolić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC