• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobegao, hteo transfer, pa dobio oproštaj od kluba: Žervinjo se vratio

Autor mondo.rs

Nije to bio transfer o kom se pričalo ali je svakako bila jedna od najčudnijih akcija u januaru.

 Serija-A-Sasuolo-Parma-Roberto-D-Aversa-Zervinjo-izvinjenje-i-povratak-u-tim Izvor: Guiver/Getty Images/Francesco Pecoraro, Francesco Pecoraro/Getty Images Europe

Nekadašnji fudbaler Arsenala je priželjkivao transfer u Al-Sad i bio je spreman da učini svašta da bi do njega došlo. Iako je igrač Parme, nekoliko dana klub nije imao informaicje o tome gde se on nalazi.

Možda će vas zanimati

Na kraju od transfera nije bilo ništa, pa će momak iz Obale Slonovače morati da se vrati u tim. Priliku za to, neočekivano, dobiće već u sutrašnjem meču protiv Sasuola, kaže Roberto D'Aversa.

Prvenstveni meč koji će Sasuolo i Parma odigrati sutra mogao bi da bude i povratak Žervinja u tim. Ne samo u ekipu, već i u startnu postavu, pošto mu je klub oprostio januarski ispad.

''Ono što je bilo, sada treba da se ispravi. Na meni je da odlučim da li će Žervinjo biti u startnoj postavi. To što se dogodilo u januaru je prošlo, on je napravio veliki korak da se vrati u tim'', ističe trener ''krstaša''.

Da bi se to desilo, Žervinjo je morao da se izvini saigračima i klupskim čelnicima, od koji se nekoliko dana ''skrivao''. Sada su problemi izglađeni, izvinjenje prihvaćeno, a brzonogi krilni napadač spreman za fudbal.

Parmi će njegov povratak itekako značiti. Dejan Kuluševski će ponovo propustiti meč zbog povrede, a van stroja bi trebalo da budu i Kucka, Sepe, Inglese, Adorante, Barila i Skocarela.

Žervinjo je ove sezone odigrao 17 mečeva u Seriji A, ali je poslednji nastup upisao protiv Lećea, 13. januara. Sa četiri postignuta gola i tri asistencije on je jedan od najraspoloženijih ofanzivaca u Parmi tokom ovog prvenstva.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC