• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li bi se Gvardiola uklopio u Juventus? Klupska legenda nema dilemu

Autor mondo.rs

O odlasku Pepa Gvardiole iz Mančester sitija je priča već neko vreme, a kazna je dodatno pojačala glasine.

 Premijer-liga-Serija-A-Mancester-siti-Juventus-Pep-Gvardiola-Alesandro-del-Pjero Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Tek ćemo videti šta će se sve desiti u Mančesteru, ukoliko se potvrdi kazna koja je određena ''Građanima''. Odlazak Pepa Gvardiole pominjao se i pre nje.

Klub će morati da plati 30 miliona evra i naredne dve sezone neće izgrati u Evropi. Suspenzija iz Lige šampiona, takmičenja koje engleski tim želi da osvoji, remeti mnoge planove.

Možda će vas zanimati

Jedan od timova koji su zainteresovani da dovedu Pepa Gvardiolu, ukoliko Španac odluči da promeni sredinu, jeste Juventus. Mauricio Sari nije uspeo da donese sve što je trebalo, pa bi ubrzo mogao da ode iz Torina.


Prethodnog leta je bio plan da neatraktivnog Maksa Alegrija zameni daleko zanimljiviji Sari, bivši bankarski službenik poznat po karakterističnom fudbalu. Zbog toga malo trpe rezultati, a malo je i poremećena atmosfera u svlačionici, pa bi rastanak mogao da se desi veoma brzo.

Glavno pitanje je da li bi se Pep Gvardiola snašao u Italiji? Liga nije laka, posebno u fizičkom smislu, a čini se da je i konkurencija snažnija nego ranijih sezona.

Nekadašnji fudbaler Juventusa Alesandro del Pjero siguran je da bi torinski tim i Pep Gvardiola bili savršen spoj.

''Siguran sam da je Gvardiola dobar izbor za bilo koji klub. Osvajao je u Španiji, Nemačkoj, Engleskoj... sigurno želi da to radi u Italiji i Francuskoj. Bilo bi zanimljivo videti ga u Seriji A. Leto će biti vruće, posebno u fudbalskom smislu'', rekao je Italijan.

Del Pjero je za Juventus odigrao preko 700 utakmica, postigao je 290 golova, a kada je već tako, njegovo mišljenje mora da se sasluša. On smatra da bi aktuelna situacija u Mančesteru mogla da ujedini igrače i da im da novu snagu.

Nekadašnji fudbaler je istakao da su Liverpul, Real Madrid i Juventus tri najozbiljnija kandidata za osvajanje Lige šampiona ove sezone. Liverpulu bi to bio drugi pehar u nizu, Real je osvojio tri trofeja u poslednje četiri godine, dok bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi svoj niz i u dresu Jvuentusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC