• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav je to 'paketić' za Dijega Maradonu? Snimak o kojem bruji ceo svet

Autor mondo.rs

Ne vidi se tačno šta se desilo, ali svi naslućuju samo jedno...

 Kakav je to 'paketić' za Dijega Maradonu? Snimak o kojem bruji ceo svet Izvor: Luciano Bisbal/Getty Images South America, Guliver/Getty Images/Luciano Bisbal

Dijego Maradona je ponovo u centru pažnje. Nije da na to nismo navikli, ali ovoga puta ne radi se o dobijanju "trona" na kojem će sedeti tokom utakmica njegove Himnasije, već nešto daleko ozbiljnije.

O video snimku sa utakmice protiv Rosarija priča ceo fudbalski svet!

Možda će vas zanimati

Naime, na utakmici Himnasije i Rosarija, Maradona je u jednom trenutku dobio nekakav paketić od jednog od svojih saradnika.

Kako su to videli njegovi pomoćnici koji su sedeli na klupi, odmah su skočili da svojim telima blokiraju kamere koje snimaju u pravcu Maradone.

Oni su tako stajali ispred Maradone, pa se "Pibe" neko vreme uopšte ne vidi od njih. Iako se ne vidi šta je tačno u pitanju, svi su odmah posumnjali da se radi o novom konzumiranju droga slavnog Argentinca.

Maradona je još godinama unazad otkrio da je drogu počeo da konzumira davne 1982. godine, iako su ondašnji mediji na to sumnjali još dosta ranije.

Mnogi mediji i gledaoci su nakon gledanja snimka odmah došli do zaključka da se u paketiću radilo o kokainu koji je "svemogučem" Maradoni (makar u Argentini) morao da bude dostavljen u toku trajanja utakmice.

I dalje nema preciznih informacija o čemu se radilo, ni argentinski mediji to nisu uspeli da otkriju, ali izgleda da su stvari očigledne...

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC