• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Ja sam surov - ako me neko vara ubio bih ga!

Autor mondo.rs

Ovako je trener Partizana prokomentarisao odluku UEFA da izbaci Mančester siti iz svojih takmičenja na dve godine, uz novčanu kaznu 30 miliona evra zbog kršenja takozvanog Finansijskog fer-pleja.

 Savo Milošević: Ja sam surov - ako me neko vara ubio bih ga! Izvor: MN PRESS

Savo Milošević je deo svoje igračke karijere proveo u Engleskoj. Zna kakva pravila tamo vladaju i naučio je mnogo toga o načinu života i rada. Nešto od toga je primenio i u svom životu.

Na konferenciji za novinare uoči prvenstvenog duela sa ekipom TSC, novinari su upitali Miloševića i šta misli o odluci UEFA da rigorozno kazni Mančester siti izbacivanjem iz evropskih takmičenja zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Odgovor Miloševića vrlo zanimljiv, a uporedio je i kazne koje je dobijao Partizan proteklih godina i decenija.

"Teško je komentarisati takve stvari, a da ne znam detalje iznutra. Ako je Siti zaista prekršio FFP, onda sam za to da budu kažnjeni i ovako i još žešće. Jer, mi smo u Srbiji često dobijali oštre kazne i od UEFA i od FIFA i ne vidim zašto bi drugi bili povlašćeni. Ako jesu, mislim da je nemoguće da su samo oni tako poslovali i da su samo oni na tapetu. Generalno sam surov kada su u pitanju takve stvari. Ako ostvarujete prednost u odnosu na rivale a da je to nečasno, kao recimo doping ili 'dogovori', da biste ostvarili rezultat, u tom slučaju sam za kazne za koje bih ja bio daleko suroviji. Bio sam profesionalac 17 godina i nisam aspirin popio svo to vreme, nego sam ćutao i trpeo. Ako bih shvatio da je neko ostvario prednost na takav način, bio bih spreman da ga ubijem", metaforično je poručio Milošević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC