• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo će da mijenja: Proleter veoma važan duel pred "najvažniji meč sezone"

Autori mondo.rs Autori Beta

Trener Partizana ističe da njegovu ekipu u 23. kolu očekuje vrlo bitna utakmica poslije loše partije u Senti, a uoči derbija sa Crvenom zvezdom i napominje da ga raduje što će igrati na domaćem terenu.

 Partizan-Proleter-26.-februara-18-casova-uzivo-TV-Arenasport-1-najava Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbaleri Partizana u srijedu na svom terenu dočekuju ekipu Proletera u meču 23. kola Superlige.

Savo Milošević, trener crno-bijelih, ističe da je taj duel veoma važan za njegov tim.

"Očekuje nas još jedna utakmica u ovom mini ciklusu. Poslije negativnog rezultata na posljednjoj utakmici ova je jako bitna za nas, i zbog bodova i zbog dobrog uvoda u derbi koji jeste naš najbitniji meč u ovom dijelu sezone", rekao je Milošević u Sportskom centru Teleoptik.

Možda će vas zanimati

Milošević je najavio da će biti dosta izmjena u sastavu u odnosu na prethodni meč protiv ekipe TSC, koji je završen neriješeno - 1:1.


"Suma, Sadik i Urošević sutra ne igraju jer su na karton od suspenzije. To mogu u ovom momentu da kažem. Da li će biti još promjena, ne bih spekulisao", rekao je strateg Partizana i dodao će se Asano sutra vratiti u tim.

On je istakao da te promjene neće uticati na način igre njegovog tima i dodao da ga raduje što će crno-bijeli igrati na svom stadionu.

"Raduje me što ćemo moći da igramo igru koju smo forsirali otkako sam ja ovdje, a bili smo prisiljeni da mijenjamo i opredjeljenje i način igre na ovoj posljednjoj utakmici zbog terena i uslova koji smo imali tamo".

On se prokomentarisao i to koliko je negativan rezultat na posljednjem meču uticao na samopouzdanje njegovog tima.

"Negativan rezultat uvijek negativno utiče, to je nemoguće izbjeći. Ali, mislim da neće dugoročno uticati. Prosto, teren na kojem smo igrali je zahtijevao neke druge stvari, anulirao je sve one prednosti koje mi imamo kao ekipa i do kojim smo došli u prethodnih 11 mjeseci. Kada se desi takva utakmica, kada praktično sve ono na čemu ste radili, a očekujete da vam to bude prednost, bude anulirano, onda je svaka utakmica lutrija. Vraćamo se na naš teren i moći ćemo, ako ništa drugo, da igramo ono što smo trenirali i vježbali", rekao je Milošević.

On je naveo da je ekipa probala da se adaptira na teren u Senti.

"Zalaganje, trka, voljni momenat je bio na dobrom nivou. Ne vidim tu neki veliki problem. Znali smo i da pobijedimo utakmice, a da budem mnogo negativniji u svojim izjavama... Evo, i ova prva utakmica protiv Radnika mislim da je bila lošija, a to smo na kraju dobili. Ljudi se najviše vraćaju na to kakav je bio rezultat, ali ne vidim veliki problem suštinski u ekipi zato što nismo pobijedili TSC".

Na konstataciju novinara da pojedini igrači Partizana nisu bili zadovoljni ni stanjem terena u Humskoj nakon utakmice protiv Radnika, Milošević je rekao: "Ja sam razgovarao sa ljudima u klubu... Da, nismo bili zadovoljni stanjem terena, kao što nismo zadovoljni ni sa ova dva terena na kojima treniramo u Teleoptiku. Mislim da smo to mogli bolje da odradimo. Ali, to su već interne stvari kluba..."

Govoreći o Proleteru, Milošević je prvo podsjetio na utakmicu iz prvog dijela sezone.

"Ni tada nije bilo lako. Prvo poluvrijeme je završeno 0:0, imali smo sreće da na vrijeme postignemo gol na početku drugog poluvremena i da nam to otvori utakmicu. Napredovali su od tada kao ekipa, ima tu i nekoliko igrača oko kojih se sve vrti i sigurno da neće biti lako", rekao je Milošević.

"Za nas nijedna utakmica neće biti laka, niti je bila laka i moramo tako da se ophodimo prema svakom rivalu. Sutra pogotovo, jer je posljednji rezultat iz prvenstva negativan i ova utakmica sama po sebi se nameće kao bitnija nego obično, i još dolazi pred derbi", dodao je trener crno-bijelih.

Meč Partizan - Proleter igra se sutra u Humskoj od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC