• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo: Odlazak Tošića dobar za klince! Deki: A Markec?

Autor mondo.rs

Treneri dva najveća srpska kluba su ponovo zajedno gostovala pred nedjeljni derbi, ovoga puta na TV Arenasport, a Milošević je govorio o odlasku iskusnog krila iz redova crno-bijelih.

 Vječiti derbi Zvezda - Partizan Dejan Stanković Savo Milošević TV Arenasport Izvor: MN PRESS

"Vječiti" derbi se bliži, a u susret 162. susretu Partizana i Crvene zvezde, crno-bijeli su ostali bez Zorana Tošića.

Jedan od lidera ekipe iz Humske se preselio u Kinu i Savo Milošević na njega ne može da računa u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Možda će vas zanimati

 To je apostrofirao i sam Milošević u studiju TV Arenasport, gde je gostovao zajedno sa Dejanom Stankovićem, trenerom Crvene zvezde.

"Sigurno će njegov odlazak jednim dijelom uticati na naše odluke. Izgubili smo jednog startera pred sam derbi. Sigurno da će tu biti nekih posljedica", započeo je Milošević priču o odlasku Tošića.

"Da li ćemo i u kojoj mjeri uspjeti da to kompenzujemo - vidjećemo. Izgubili smo fenomenalnog igrača i čovjeka. On je zadužio i mene i stručni štab i saigrače jer je u dosta važnih situacija on bio taj koji je postigao gol ili asistirao. Donio je dosta ovoj ekipi i osjetićemo njegov izostanak", rekao je Milošević i potom se okrenuo pozitivnim stvarima u cijeloj situaciji.

"Ali kao u svim drugim situacijama, koga nema bez njega se mora i može. Igrači dolaze i odlaze. A to će dati minutažu i nekim drugim momcima, što je za nas plus u ovom trenutku. Imamo Fiću Stevanovića i Lazara Pavlovića, dakle imaćemo u ovoj situaciji još veću minutažu za mlade momke."

Milošević je potom iskoristio priliku da u malo opštijem smislu govori o mladim fudbalerima u Srbiji, istakavši šta je od njihovih kvaliteta važno trenerima i saigračima.

"Oni ne treba da pokažu šta sve znaju da urade na terenu, jer mi to sve znamo. Oni treba da prepoznaju na koji način mogu da pomognu ekipi i da svi mi možemo da se oslonimo na njih."

Nešto kasnije, i Stanković je prokomentarisao činjenicu da Partizan protiv njegove ekipe neće moći da računa na Tošića.

"Izgubili su na iskustvu, ali ima Savo koga da stavi tu, sigurno. Imaš i Markeca koji je dosta iskusan", kratko je Stanković poručio Miloševiću. "Imaju ofanzivnu "četvorku" koja može da napravi razliku naprijed", bile su njegove riječi u studiju TV Arenasport.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC