• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbiju odveo na Mundijal, naredni meč mu je u Perlezu!

Autor mondo.rs

I to kao pomoćni trener.

 Slavoljub Musli pomoćni trener Radnički Sombor Izvor: MN PRESS

Nekadašnji selektor Srbije ima novi posao i ne, to nije ni blizu nivoa na kom je do sada radio. Umesto na nekoj egzotičnoj destinaciji, gde bi mogao mnogo da zaradi, Slavoljub Muslin će raditi u Somboru!

Čak neće biti ni prvi trener, pošto je ovaj klub sa severa Srbije tu ulogu poverio Ivanu Gvozdenoviću. Nekadašnji Muslinov učenik je pozvao svog trenera iz dana u Crvenoj zvezdi i dao mu ulogu savetnika.

Možda će vas zanimati

 Ekipa Radničkog 1912 iz Sombora takmiči se u trećem rangu srspkog fudbala, odnosno u prvom rangu koji nije ''jedinstven''. Somborci igraju Srpsku ligu, grupa Vojvodina, a nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju deveto mesto.

Početak prolećnog dela njima donosi gostovanje u Perlezu, dok će u drugoj rundi biti domaćini ekipi OFK Vršca. Kako su oba ova tima u sredini tabele, Somborci će imati priliku da stignu do bodova.

''Muslin je veliko fudbalsko ime. Čast mi je što ćemo sarađivati. Za realizaciju naših velikih ambicija nije dovoljna samo želja. Potrebni su nam i znanje i bogato iskustvo. Tu će nam pomoći Slavoljub Muslin, koji će posao obavljati bez naknade'', istakao je Gvozdenović.

Bivši selektor Srbije je sa reprezentacijom izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali tamo nije otišao. Smenjen je, a na njegovo mesto je došao Mladen Krstajić, njegov saradnik u nacionalnom timu, koji je u međuvremenu dobio otkaz na istoj funkciji.

Muslin je nakon Srbije radio u Saudijskoj Arabiji, gde je trenirao ekipu Al-Fajha. Nekadašnjem treneru Crvene zvezde, u dva navrata, ovo će biti tek četvrti posao u Srbiji. Trenersko iskustvo je sakupljao u Francuskoj, Belgiji, Ukrajini, Bugarskoj, Rusiji, Maroku,...

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC