• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obamejang stavlja tačku na glasine? Srećan sam u Arsenalu!

Autor Pavle Knežević

Kapiten "tobdžija" ili tvrdi pazar ili mu se stvarno sviđa u Severnom Londonu

 Obamejang stavlja tačku na glasine? Srećan sam u Arsenalu! Izvor: Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Kapiten Arsenala Pjer-Emerik Obamejang naglasio je da je "srećan" u klubu, uprkos konstantnim glasinama o transferu.

Obamejangu ugovor ističe na kraju sezone, tako da je mesecima već konstantna meta spekulacija o mogućem transferu u poslednjoj godini ugovora. Pisalo se da ga traže i Real Madrid i Barselona, ali se Arsenal nada da može da ga zadrži.

Možda će vas zanimati

Obamejang se još nije dogovorio oko uslova, a glasine su se pojačale zbog slabih rezultata Arsenala, a eventualni plasman u Evropu bi mogao da prevagne, ali izgleda da je sada ugasio sve spekulacije. 

"Pokušavam da uvek budem spreman, šta god da se desi. Ja sam tip koji pokušava da uvek bude spreman. Volim ove navijače, a kada sam bio mlađi gledao sam Arsenal jer je uvek imao sjajne igrače, a i da, osvajali su trofeje. Tako da mislim da je stvarno zadovoljstvo biti ovde, stvarno sam srećan. Mislim da je to osećanje", rekao je Obamejang za Premijer ligu.

Ovaj napadač nije osvojio nijedan trofej sa Arsenalom, niti je igrao Ligu šampiona. Sada ima punih 30 godina, što znači da mu je vreme za igranje na vrhunskom nivou ograničeno, a mnogi su ga pozivali da napusti "tobdžije" da bi mogao da se svrsta u velikane.

Ali, nisu samo rezultati plasman. Dejli mejl je pisao da Obamejang traži platu od 300.000 funti nedeljno, što je oko 30 odsto više od onoga što sada prima.

Ako se Arsenal ne plasira u Ligu šampiona, teško da će klub izaći u susret ovim zahtevima. Arsenal trenutno zaostaje osam bodova za Čelsijem na četvrtom mestu tabele.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC