• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad saigrači u Zvezdi i veliki prijatelji, u subotu "ljuti" rivali

Autor mondo.ba

Zanimljivo će biti predstojećeg vikenda na sarajevskom "Koševu".

 Perica Ognjenović i Vinko Marinović Nekad saigrači u Zvezdi i veliki prijatelji, sad "ljuti" rivali Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

Iako će naredna dva kola u Premijer ligi BiH biti odigrana bez prisustva gledalaca, nema sumnje da nas očekuju zanimljivi mečevi, a jedan od najzanimljivijih biće odigran na sarajevskom "Koševu", gdje će lider Sarajevo ugostiti "fenjeraša" Zvijezdu 09.

A na klupama dva suprotstavljena tima naći će se nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde, Vinko Marinović i Perica Ognjenović.

Možda će vas zanimati

Marinović je krajem prošle godine sjeo na klupu "bordo" tima, dok je Ognjenović u ponedjeljak zamijenio Adnana Zildžovića, koji je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba premijerligaša iz Etno sela Stanišići.

Sudbina je htjela da prvi Ognjenovićev meč na klupi semberskog kluba, ujedno i prvi u trenerskoj karijeri, bude upravo protiv Marinovićevog tima.

"Iskreno, iznenadila me vijest da je Perica preuzeo Zvijezdu 09. Voljom žrijeba ćemo se vidjeti za vikend u Sarajevu i drago mi je zbog susreta sa bivšim saigračem i velikim prijateljem. Znam da ga čega veoma težak posao i želim mu svu sreću do kraja prvenstva", rekao je Marinović za "Glas Srpske".

U dosadašnjoj karijeri Ognjenić je radio u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, dok je bio i selektor U-18 reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC