• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuker i Hrvati protiv održavanja EURO 2020: Ljudski životi su najvažniji!

Autor mondo.ba

Predsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker glasaće protiv održavanja Evropskog prvenstva ovog ljeta!

 Davor Šuker protiv održavanja EURO 2020 Izvor: Richard Heathcote/Getty Images Europe

Pred videokonferenciju Evropske fudbalske unije, koja je zakazana u utorak, kada će biti donesene odluke o budućnosti fudbala zbog pandemije koronavirusa, prvi čovjek hrvatskog fudbala Davor Šuker potvrdio je da će biti protiv održavanja EURO 2020 ovog ljeta.

Možda će vas zanimati

"Bojim se da se Evropsko prvenstvo neće igrati ove godine. To će, uostalom, biti i moj stav tokom videokonferencije ovoga utorka na kojem će UEFA, predvođena predsjednikom Aleksanderom Čeferinom i članovima Izvršnog odbora, a uz učešće predstavnika 55 članica, donositi konačnu odluku o pitanju održavanja EURO 2020", izjavio je Šuker za riječki "Novi list".

Gotovo sva prvenstva u Evropi su prekinuta i pitanje je kada će i kako biti završena s obzirom da se situacija oko pandemije koronavirusa ne smiruje.

"Trebamo imati u vidu da se ovako nešto dogodilo prvi put. Eh, sad, kako do kraja odraditi nacionalna prvenstva i takmičenja pod ingerencijom UEFA… Ima dosta mogućnosti, moguće je, recimo, nokaut fazu svesti na jednu, umjesto na dvije utakmice, mi u UEFA u svakom slučaju već imamo razrađene A, B i C opcije, ali bilo bi neozbiljno od mene bilo što otkrivati prije nego što donesemo odluke na već spomenutoj videokonferenciji. Puno je spekulacija, ali pratićemo kako će se stvari razvijati i donositi prave odluke prema onome što za većinu bude najpovoljnije. U svakom slučaju, bićemo pametniji poslije utorka, ljudski životi su najvažniji", dodao je predsjednik FS Hrvatske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC