• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve dogovorio smanjenje plate igračima: "Ušparaćemo" oko 90 miliona evra!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Juventusa pristali su na kolektivno smanjenje plata i time uštedjeli torinskom klubu oko 90 miliona evra.

 Juventus dogovorio smanjenje plate igračima: "Ušparaćemo" oko 90 miliona evra! Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Juve je u subotu u zvaničnom saopštenju potvrdio da će "bjankoneri" dobiti umanjene plate u martu, aprilu, maju i junu ove godine, uz mogućnost "uslovnog povećanja" ako se bude nastavila sezona u Seriji A.

Možda će vas zanimati

"Fudbalski klub Juventus najavljuje da je, zbog trenutne globalne zdravstvene opasnosti koja je spriječila obavljanje sportskih aktivnosti, postigao sporazum s igračima i trenerom prvog tima (Mauricio Sari) u vezi s nadoknadom za preostali dio sezone. Sporazum predviđa smanjenje naknade za iznos jednak mjesečnim platama u martu, aprilu, maju i junu 2020. U narednim sedmicama lični ugovori sa igračima i trenerom biće finalizovani, kako to zahtijevaju trenutni propisi. Ekonomski i finansijski učinak postignutog sporazuma osiguraće oko 90 miliona evra za finansijsku godinu 2019/2020", navedeno je u saopštenju "Stare dame".

Klub iz Torina je takođe naveo i da će u slučaju da utakmice u aktuelnoj sezoni budu nastavljene, Juve pošteno da pregovara sa igračima i trenerom i uslovno povećava nadoknade u zavisnosti od zvaničnih takmičenja.

"Juventus želi da se zahvali igračima i treneru na njihovoj predanosti u teškom trenutku za sve", zaključuje se u saopštenju crno-bijelih iz Torina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC