• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njega fudbal više ne zanima: Samir Nasri ''vara'' Anderleht

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Mančester sitija se ponaša neprofesionalno.

 Njega fudbal više ne zanima: Samir Nasri ''vara'' Anderleht Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Sezona je zaustavljena, ali nije i završena. Barem u većini fudbalskih liga na svetu još uvek traje nada da će se fudbal igrati i da ćemo šampione dobiti na terenu.

Belgijanci su spremni da sve okončaju i da proglase šampiona, UEFA baš i ne gleda blagonaklono na tu opciju i predlaže da se stvari razmotre još jednom. Anderleht, najuspešniji klub u zemlji, trenira.

Možda će vas zanimati

Iako su igrači kod svojih kuća, oni imaju obavezu da prolaze kroz prilagođene treninge i da podatke sa njih šalju u klub. Belgijski tim se potrudio da preko aplikacija sakuplja podatke i analizira učinak svojih igrača.

Za sada im to uspeva sa svim osim sa Samirom Nasrijem. Fudbaler koji je stigao u Anderleht zbog prijateljstva sa Kompanijem, za sada nije impresionirao nikog u Belgiji. Ponaša se neprofesionalno, ne igra na visokom nivou, a već 30. juna će mu isteći ugovor.

Nekadašnji reprezentativac Francuske, koji je u karijeri nosio dres Olimpika iz Marseja, Arsenala, Mančester sitija, Sevilje i Antalijaspora ove sezone nije mnogo igrao. Upisao je jedan meč u kupu, jedan meč za rezervni tim i sedam ligaških utakmica u prvom timu Anderlehta, pre nego što se povredio.

Poslednji put je na terenu bio početkom oktobra, a očigledno nema nameru da se vraća na teren. U izolaciji će ovaj problematični momak, koji je jedan deo karijere bio i pod suspenzijom, dočekati istek ugovor sa belgijskim timom.

Pandemija korona virusa je Samira Nasrija zatekla u Dubaiju, gde se još uvek nalazi. A tamo, verovatno, ima i zanimljivijih stvari od treninga.

Fudbaler koji je upisao 41 nastup za seniorsku selekciju Francuske će u junu proslaviti 33. rođendan, pa možda već sada razmišlja o kraju karijere.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC