• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Inter nije uspio

Aktuelni šampion napadao u talasima, a na kraju još i dobro prošao sa remijem protiv Sampdorije na Đuzepe Meaci.

 SERIJA A: Inter nije uspio Izvor: MONDO

Sampdorija je u četvrtak uveče igrala utakmicu Lige Evrope u Ukrajini, ali je smogla snage i koncentracije da sa Interom kao gost odigra neriješeno - 1:1 (0:0).

Stefano Guberti u 62. minutu je doveo Đenovljane u vođstvo, volej udarcem na dodavanje Antonija Kasana. Žulio Sezar je djelimično zaustavio tu loptu, ali je ona išla previše brzo i uz to bila klizava - odbila se od ruku brazilskog golmana i prešla gol-liniju.

U 78. minutu je zbog povrede izašao golman Sampdorije Đanluka Kurći, a njegov zamjenik Da Kosta nije sačuvao mrežu ni dva minuta!

Esteban Kambijaso na lijevom boku je pronašao mladog Kutinja, ovaj centrirao poluvisoko, a Samjuel Eto podmetnuo nogu i "zakucao" loptu u mrežu - 1:1.

Uprkos opsadi gola gostiju, u preostalih petnaestak minuta su najbolju šansu imali oni, kada je Đampaolo Pacini tukao pored gola sa deset metara iskosa.

Najbliži vođstvu pri rezultatu 0:0, Inter je bio prilikom prizemnog udarca Majkona u 58. minutu. Lućano Zauri izbio je loptu u polje sa gol-linije...

Inter poslije nekompletnog osmog kola zauzima drugo mjesto sa četiri boda manje od vodećeg Lacija, dok je Sampdorija osma.

"Neroazuri" su na posljednje četiri utakmice Serije A postigli samo dva pogotka.

TABELA: Lacio 19, Inter 15, Milan (-1) 14, Kjevo 13, Juventus 12, Napoli (-1) 12, Palermo 11, Sampdorija 11, Đenova 11, Leće 11, Udineze 10, Katanija 9, Breša 9, Roma 9, Fiorentina 8, Bolonja 8, Ćezena 8, Bari 8, Kaljari 7, Parma 7 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC