• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojke jedini počinio grijeh?!

Golman Partizana i njegova poruka u centru pažnje sportske javnosti u Srbiji poslije "vječitog derbija". Osude iz Zvezde, kazna od Zajednice.

 Stojke jedini počinio grijeh?! Izvor: MONDO

Da li Vladimiru Stojkoviću zbog poruke na majici, "Oprostite mi moju ružnu prošlost", koju je na kraju utakmice pokazao navijačima Partizana, prijeti kazna? Disciplinski organi Zajednice superligaša kažu da on nije smio to da uradi!

"Prema pravilima zabranjeno je isticanje bilo kakvih poruka koje mogu da iritiraju", jasan je stav komesara lige Branislava Delića.

Dakle, Stojković se nalazi pred kaznom. Logično, pogriješio je i mora da "plati". Vjerujemo da će se i ubuduće "po novim propisima" sve uvredljive poruke na našim stadionima sankcionisati. Da je to bila praksa i ranije, vjerovatno da bi svi naši klubovi do sada već bankrotirali...

Postupak reprezentativnog golmana najviše je pogodio bivše i sadašnje igrače Crvene zvezde - Stevana Stojanovića i Ognjena Koromana.

Čuvar mreže zlatne Zvezdine generacije iz 1991. nikako ne može da shvati način na koji je Stojković reagovao po završetku derbija.

"Ono što je Stojković uradio na kraju derbija najblaže rečeno nije korektno. Sve je proteklo u najboljoj atmosferi, strasti su taman počele da se stišavaju, a onda je on uradio ono što je uradio. Meni je to neshvatljivo", rekao je za "Sport" bivši golman Crvene zvezde.

Stojković je u Đenovi prošao kroz pakao. Za dlaku je izbjegao linč navijača njegovog nekadašnjeg kluba, tako da i ne čudi poruka koju je uputio Jugu. Međutim, Dika uprkos svemu što mu se dešavalo nema opravdanja za njegov postupak na kraju 139. "vječitog derbija".

"Ništa ne može da opravda činjenicu da je pljunuo na klub u kojem je stekao ime. Razumio sam to što je prešao u Partizan jer ga u Zvezdi nisu željeli, bilo je i ranije takvih slučajeva, ali ovaj potez je ispod svakog nivoa", zaključio je Stevan Stojanović.

Stojkovića nije mogao da razumije ni Ognjen Koroman.

"To mi stvarno nije jasno. Stojketa znam kao korektnog, dobrog momka, mislim da mu taj vid isticanja nije bio potreban. Niko nikada iz Zvezde nije ništa ružno komentarisao po pitanju njegovog prelaska u Partizan i zato ne vidim razlog za takvu iritantnu poruku."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC