• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus: Krasić je "čist" i pošten igrač

Uprava i stručni štab Juventusa nadaju se da Miloš Krasić neće biti kažnjen zbog simuliranja penala na utakmici sa Bolonjom.

 Juventus: Krasić je "čist" i pošten igrač Izvor: MONDO

"Bio je to instinktivan potez. Krasić je pošten dečko. Bih bio veoma ljut kada bi on bio suspendovan", poručio je trener Luiđi Del Neri, a sličnog mišljenja je i izvršni direktor kluba, Žan-Klod Blan.

"Podsjetiću da Miloš ima reputaciju 'čistog' igrača, koji poštuje pravila. Ko god bude odlučivao o jučerašnjem slučaju trebalo bi da to ima na umu", rekao je Blan.

Srpski reprezentativac je uspio da prevari sudiju meča u Bolonji i izdejstvuje penal za Juventus, iako je snimak pokazao da ga je protivnički odbrambeni igrač, Danijele Portanova, jedva dodirnuo.

Golman Bolonje Emilijano Vivijano odbranio je šut Vinćenca Jakinte sa bijele tačke, pa je utakmica na kraju završena bez golova.

Uprava Serije A ima pravo da fudbalere kažnjava i ako sudija ne primjeti prekršaj. Prošle sezone to se desilo napadaču Fiorentine Albertu Đilardinu poslije gola koji je postigao rukom.

Italijanski mediji zato spekulišu da bi Krasić mogao da bude suspendovan na dvije utakmice, što znači da bi propustio i derbi sa Milanom narednog vikenda.

"Miloš je poslije meča bio vrlo potišten. On je osjećajan momak, zna da je pogriješio. Pošto smo i promašili penal štete praktično i nije bilo", branio je saigrača vezista Alberto Akvilani.

Nisu, međutim, svi u Juventusa bilo tako blagonakloni prema Krasiću.

"Moramo da sudijama pomažemo koliko god možemo", naveo je defanzivac, Leonardo Bonuči.

(Beta, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC