• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Status kvo" na sjednici Predsjedništva FS BiH

Predstavnici RS istakli su da će i dalje biti konstruktivni dio FS BiH, ali da će konačan stav o Statutu zauzeti Izvršni odbor i Skupština FSRS.

 "Status kvo" na sjednici Predsjedništva FS BiH Izvor: MONDO

Predsjedništvo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održalo je sjednicu u Tesliću na kojoj je razgovarano o odluci UEFA, prema kojoj će Savez biti suspendovan ako do 31. marta 2011. ne usvoji novi Statut.

Sastanku su prisustvovali i čelnici Fudbalskog saveza Republike Srpske, koji su istakli su da će i dalje biti konstruktivni dio Saveza, ali da će konačan stav o zahtjevima FIFA i UEFA da se ukine Predsjedništvo saveza zauzeti Izvršni odbor i Skupština FSRS, saopšteno je iz FSBiH.

Zajedničko je mišljenje da je u procese koji mogu dovesti do rješavanje ovog pitanja neophodno involvirati predstavnike međunarodne zajednice u BiH (OHR), kao i predstavnike institucija vlasti na entitetskim i državnom nivou, prenosi "Fena".

Imajući u vidu informaciju prema kojoj će visoka delegacija FIFA i UEFA prisustvovati narednoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH 3. novembra u Sarajevu, zaključeno je da će naredni koraci biti utvrđeni nakon ovoga sastanka, navodi se u saopštenju FS BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC